Sinan Engin: "İnsanlar bir takım açıklamalar yapıyor hemen PFDK veriliyor"

25.02.2018 - 10:28 | Son Güncellenme: 25.02.2018 - 10:28

Sinan Engin: "İnsanlar bir takım açıklamalar yapıyor hemen PFDK veriliyor"

Sinan Engin, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi karşılaşmasını değerlendirdi.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

 

"Beşiktaş'ı tebrik ediyorum"

"Beşiktaş takımını tebrik ediyorum. Maçın kırılma anı Medel'in çizgiden çıkardığı pozisyondur. O aşırtma vuruş gol olsaydı maç dönmezdi. Bir de Quaresma çok iyi oynadı. Babel belki de geldiğinden beri en kötü futbolunu oynadı. Vida'ya da kızmıştım Bayern maçında bugün kendini affettirdi. "

"Quaresma'nın golü Picasso'nun tablosu gibi"

"Beşiktaş'ın çok iyi olmasının baş aktörleri Pepe, Talisca, Oğuzhan yok ve deplasmanda büyük maçları çok iyi oynayan Fenerbahçe, Beşiktaş'tan inanılmaz bir baskı yedi. Quaresma'nın golü Picasso'nun tablosu gibi. Bugün Fenerbahçe 10 kişi kalsa farklı bir maç olurduç Belki farklı olurd. Bayern maçında deplasmanda 70 dakika 10 kişi oynadık."

"Rakibin boksör gibi"

"Oyun içindeki organize, oyuncu değişikliği, Medel'i tebrik ediyorum. Maçın kazanılmasının baş faktörü. Çok yakışıklı bir statımız var çok yakışıklı taraftarımız var. Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta yenilmesi çok zor. Beşiktaş'ı kutluyorum. İyi futbolcuylan iyi futbol oynanır. Savunma yapmak zorunda kalıyor rakibin. Ama karşındaki boksör. Bu güçle alakalı."

"Beşiktaş şampiyon olur"

"Bence Beşiktaş şampiyon olur, ikincide Beşiktaş, üçüncü de Beşiktaş, her yol Beşiktaş'ın şampiyonluğuna çıkıyor. Bu Bayern Münih Arsenal'lere 5 falan attı. 11-10 oynandı, 11-11 oynansa böyle olmazdı. Bugün Fenerbahçe 10 kişi kalsaydı bu maç böyle mi biterdi? Beşiktaş 10 kişi kalsaydı Fenerbahçe'yi yenemezdi. Hele derbilerde, büyük farktır. O Bayern'in karşısında Real de Barça da 10 kişi kalsa fark yine aynı olurdu."

"Beşiktaş şampiyon olamazsa Başakşehir olsun"

"Beşiktaş şampiyon olamazsa Medipol Başakşehir'in şampiyon olmasını isterim. Benim bölümden geçen bu. "

"Aykut Kocaman bana göre Türk futbolunda efsane olmuş bir isimdir"

"İnsanlar bir takım açıklamalar yapıyor hemen PFDK veriliyor. Bırakın biraz konuşsun insanlar. Caner konuşuyor hemen sevk, Aykut hoca konuşuyor hemen sevk"

" Bayern Münih maçı sonrasında bir ilaç oldu bütün Beşiktaşlılara,  Fenerbahçeliler kardeşimiz dostumuzdur neticesinde bu bir spordur"

Senin için hazırladığımız haberler