Sinan Engin: 'İnsanlar hakemlere güvenmiyor'

12.05.2019 - 23:56 | Son Güncellenme: 13.05.2019 - 02:56

Sinan Engin: 'İnsanlar hakemlere güvenmiyor'

Spor yorumcusu Sinan Engin, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Başakşehir’in Ankaragücü’nü mağlup ettiği maçın ardından konuştu. Galatasaray’a dair açıklamalarda bulunan Engin, hakem kararlarıyla ilgili merak edilenleri de cevapladı.

12 Mayıs Pazar gecesi Beyaz Futbol’da konuşan Engin’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

'Rize-Galatasaray maçı neden saat 16.00'da oynandı?'

Dünkü Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı mı daha önemliydi yoksa Fenerbahçe-Akhisarspor maçı daha önemliydi? Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı neden saat 16.00'da oynandı. Bu maç neden erken oynandı? Erzurumspor-Galatasaray maçı akşam oynandı, iki kulüp itiraz etti fakat maç yine de akşam oynandı. 

'Galatasaray, Başakşehir maçını hakem hatalarıyla kaybedebilir'

2.5 yıldır Galatasaray maçına verilmeyen Serkan Çınar'ı neden bu maça verdiniz. Serkan Çınar sezon sonunda da hakemliği bırakacakmış. Galatasaray, Başakşehir maçını hakem hatalarıyla kaybederse ne olacak? O maç belli olmaz. O maçı Galatasaray, hakem hatalarıyla kaybedebilir. Bunun garantisi var mı?

'İnsanlar hakemlere güvenmiyor'

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçına Serkan Çınar'ı vererek Serkan Çınar'ı da Galatasaray'ı da baskı altında bıraktınız. Yayıncı kuruluşa söylüyorum; pozisyonları göstermiyorsunuz, ben aylık ödeme yapıyorum fakat pozisyonları göremiyorum. Gelecek hafta Erzurumspor - Fenerbahçe ve Göztepe - Bursaspor maçı var. Bu iki karşılaşma küme düşme potasını ilgilendiriyor. İnsanlar hakemlere güvenemiyor. Ne olacak?

Serkan Çınar'ı bu maça gönderen yetkiliyi merak ediyorum. Serkan Çınar'ı yakıyorsun. Serkan Çınar beni büyük takım maçlarına bir daha vermezler korkusuyla hata yaptı! Tanzanya'dan hakem mi getirelim? Dün akşam Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a da söyledim: 'Kural hatası var' dedim. Ben kural hatası var diyorsam; kural hatası var. İnsanlık hatası var diyorsan bunu bilmem.

AJANSSPOR-

Senin için hazırladığımız haberler