Sinan Engin: 'Mete Kalkavan maçın sonucuna tesir etti...'

03.02.2018 - 01:36 | Son Güncellenme: 03.02.2018 - 01:36

Sinan Engin: 'Mete Kalkavan maçın sonucuna tesir etti...'

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe - Gençlerbirliği karşılaşmasını değerlendirdi.

 

"Bu Fenerbahçe adamı kanser eder..."

Hani derler ya adamı kanser eder diye Fenerbahçe şu anda o durumda. Fenerbahçe ilk yarıda sezonun en iyi topunu oynadı. Her şeyi yaptılar neredeyse. İlk yarıda Fenerbahçe maçı bitirmeliydi.

 

"Mete Kalkavan maçın sonucuna tesir etti..."

Bugün Mete Kalkavan Gençlerbirliği oyuncusunu ikinci sarı karttan atmalıydı. Eğer Mete hoca kırmızı kartı çıkartsaydı Fenerbahçe bugün kazanırdı. Mete Kalkavan bugünkü maçın sonucuna tesir etmiştir.

"Aykut Kocaman'ın ideal 11'i yok..."

Aykut Kocaman'a bir şey sormak istiyorum. Fenerbahçe kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadro mu? Daha Aykut Kocaman'ın ideal bir 11'i yok. Fenerbahçe'nin kadrosu çok iyi değil. Fenerbahçe'nin direk santraforu yok.

"Aykut Kocaman hakemler konusunda haklı ama..."

Aykut Kocaman hakemler konusunda haklı tamam ama onun da tercihleri yanlış. Valbuena'yı oynatmıyordu bugün sahanın en iyisi Valbuena.

"Aykut hocaya zorla teknik direktörlük yaptırılıyormuş gibi..."

Aykut Kocaman'a kenarda bakıyorum. Sanki Aykut hocaya zorla teknik direktörlük yaptırılıyormuş gibi. Çok mutsuz gözüküyor. Bugün Türkiye'deki teknik direktörlere Fenerbahçe teknik direktörlüğü teklifi yapılsa birbirlerini bıçaklarlar. Aykut Kocaman'ın kenardaki negatif görüntüsü takıma da yansır. Eğer kenarda coşkulu olsa oyuncular da daha coşkulu oynar. Sen kenarda mutlu olmazsan senin taraftarın nasıl mutlu olacak.

 

Fenerbahçe yönetimi laflarını yiyip tekrar sana görev vermiş. Onların güvenlerini boşa çıkardığın için mi mutsuz duruyorsun bilmiyorum. 

"Fenerbahçe ışık vermiyor çünkü..."

Fenerbahçe futbol takımı sana ışık vermiyor çünkü onlara güvenmiyor Aykut hoca. Evet hakemlerin hatası oldu ama sürekli bunu dile getirmek yanlış. Fenerbahçe takımı iyi top oynamıyor.

Senin için hazırladığımız haberler