Sinan Engin: ''Şampiyonluktaki en büyük adayım Galatasaray''

26.01.2019 - 23:32 | Son Güncellenme: 27.01.2019 - 02:32

Sinan Engin: ''Şampiyonluktaki en büyük adayım Galatasaray''

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz Futbol programında Göztepe Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Sinan Engin, Galatasaray’ın transfer gündemini de değerlendirdi. Galatasaray forvet transferi yapacak mı konusunda açıklamalarda bulunan Engin, Alan Carvalho, Tetteh, Pato ve Wilfried Bony gibi isimler hakkında da konuştu. Quaresma Beşiktaş’tan ayrılacak mı, Fenerbahçe’nin transfer gündemi gibi konularda da açıklamalarda bulunan Sinan Engin’in söylediklerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

'Şampiyonluktaki en büyük adayım Galatasaray'

Galatasaray, 31 Ocak’a kadar iki forvet transferi yapacaktır. Fatih Hoca bugün çok net konuştu ve Galatasaray yönetimini topa tuttu. Terim, Galatasaray yönetiminin kucağına bombayı bıraktı. Transfer yapılmasa bile bana göre Galatasaray ligin en kaliteli takımı. Şampiyonluktaki en büyük adayım Galatasaray.

'Gökhan Töre, Lens'ten daha iyi'

Beşiktaş dün akşam yanlış oyuncu değişiklikleri yaptı. Belki bir kanat oyuncusu alınacak. Gökhan Töre, Lens’ten daha iyi bir futbolcu. Tolgay’ı da kadroya sokun. Dün orta yapıyorlar, stoperleri çalıştırıyorlar. Lens hayal aleminde geziyor. Kaprisleri bırakın. Beşiktaş ilk üçe girmek istiyorsa bunları yapmalı.

'Fatih Terim istifa etmez'

Fatih Terim şu ortamda istifa etmez. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta para yok. Kasımpaşa ve Sivasspor dışında bütün kulüplerin durumu patlak. Galatasaray'da Fatih Terim bu kadar desteklenmemişti.

Galatasaray'ın parası var. Galatasaray, Destro'yı transfer edebilir. Sinan, golcü mü? Sinan, Galatasaray'ın kadrosunda golcü oldu! Galatasaray'ın iyi santrfor alacağına eminim!

'Onyekuru 3-4 tane gol atardı'

Saha bugün kuru olsaydı Onyekuru 3-4 tane gol atardı. Göztepe'yi tebrik ediyorum.  Göztepe'nin scout ekibini tebrik ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler