Sinan Engin: 'Sergen Yalçın'ı Beşiktaş’ın başında görmek gibi bir hayalim var'

13.05.2019 - 21:11 | Son Güncellenme: 14.05.2019 - 00:11

Sinan Engin: 'Sergen Yalçın'ı Beşiktaş’ın başında görmek gibi bir hayalim var'

Spor yorumcusu Sinan Engin, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş'ın Alanyaspor'u mağlup ettiği maçın ardından konuştu. Galatasaray’a dair açıklamalarda bulunan Engin, hakem kararlarıyla ilgili merak edilenleri de cevapladı.

13 Mayıs Pazartesi gecesi Beyaz Futbol’da konuşan Engin’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Sergen Yalçın sözleri

Buradan Çarşı grubuna sesleniyorum. ‘Vahap Beyaz Ahmet Çakar’ bestesini bitirin. Yeni ikili geldi. Bilo ve Seko. Yani Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar. Sergen Yalçın'ı Beşiktaş’ın başında görmek gibi bir hayalim var. Futbolculuk döneminde Tümer Metin ile Sergen Yalçın birbirlerini çok sevmezlerdi. 

'Terim'e edilen küfürleri Beşiktaş taraftarına yakıştıramadım'

Bu akşam Beşiktaş-Alanyaspor maçında Fatih Terim'e edilen küfürleri Beşiktaş taraftarına yakıştıramadım. Fatih Terim'e edilen küfürleri son derece yanlış buluyorum. Türk Telekom Stadyumu'nda Şenol Güneş'e küfür edilsin yine burada tepkimi gösteririm.  

Sinan Engin’in hafta sonu oynanacak maçlar için tahminleri:

Trabzonspor 1-2 Beşiktaş,

Galatasaray 1-2 Başakşehir,

Bursaspor 0-0 Göztepe,

BB Erzurumspor 1-0 Fenerbahçe

Gelecek sezon bu hakemler temizlenecek. Yaşlı hakemler diskalifiye olacaklar. Eğer Alper Ulusoy, Serkan Çınar'ı VAR'a çağırdıysa gitsin, çağırmadıysa gitmesin. Güle güle. Arda Kardeşler kalsın. Bülent Yıldırım kalsın. Şenol Güneş gibi ironi yapıyorum.

AJANSSPOR-

Senin için hazırladığımız haberler