Sinan Engin: "Şimdi Hasan'ın yaptığını biz iyi yaptın diyebilir miyiz?"

04.11.2018 - 22:32 | Son Güncellenme: 05.11.2018 - 01:32

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin: "Şimdi Hasan'ın yaptığını biz iyi yaptın diyebilir miyiz?"

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ölümün de hayırlısını derler, bir de zamanlı ölüm derler. Çok gencecik yaşta gitti. Ama en sevdiği yerde vefat etti bu oğlumuz Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'sini severken, alkışlarken. Ateş düştüğü yeri yakar. Biz buradan ağıtlar yakarız, bugün Fenerbaçeli başkan ve yöneticiler üzülürler yarın ama anne, ile baba, kardeşler onun acısını yıllarca yaşarlar. Hele anne hele baba Allah kimseye evlat acısı vermesin. Dünyanın en zor işidir. Şu iki paralık dünya.

Şimdi arkadaşlar kızıyorsunuz, ediyorsunuz. Kızmayın. Yapılanlara bir bakın. Fenerbahçe'de olsa biz aynısını yaparız. Hangi takım olursa olsun biz kimsenin tarafını tutmuyoruz, biz burada televizyon programı yapıyoruz. İnsanların hatalarını yanlışlarını. Şimdi sevgili Hasan'ın yaptığını biz iyi yaptın diyebilir miyiz? Çok iyi yaptın aferin, saldırdın, kovaladın, aslan gibisin falan filan. Olayları şu başlatmış bu başlatmış yok Jailson... Onu da söyledik, ötekini de söyledik.

Fatih Terim'i iki hafta önce Türkiye'nin bir numarası Mourinho'su dedik. Fatih Terim'i buradan öve öve tavsiye ettik Galatasaray'ın başına gelsin diye sevgili Galatasaraylı kardeşler. Yeri geldi Galatasaraylı taraftar arkadaşlarımız bize bir sürü mesaj attılar şu konuyu konuşun hadi bunu da tartışın diye. Bunları yaptık yapıyoruz da

Sevgili Fatih hoca sen o camianın en lafı geçen insanısın. Ne söylemek istediğimi anlıyorsun. Daha sabırlı olalım ve arkadaşları sükûnet'e davet edelim. Böyle hiçbir yere varamayız. Haftaya yine salı günü maç var. Yine var yine var. Hep birbirimize lazımız biz. Hep daha kötü şeylerde çıkarabilirdik. Fatih hocanın hakemlerle ilgili konuşmalarını da verebilirdik, iyi konuşmalarını onu da verirdik. Yapmadık üstün körü gittik. Dozunu kaçırmış olabiliriz ama dediğim gibi biz neyse onu söylüyoruz.

Dün Hasan Şaş sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Biz yanlış olduğunu söyledik herhalde büyükleri söyledi kaldırmış. Yanlış olduğunu söyledik. Yani gidere gider yapılmaz. Hatayı hatayla, kabadayılıkla çözemeyiz. İyi mesaj verelim ki şimdi cuma günkü derbide kavga olmasaydı o işler olmasaydı biz konuşacak mıydık kavgayı? Kendimiz mi yaratacaktık kavga senaryosunu. O maç 2-2 bitmiş olsaydı Fatih Terim gitseydi normal konuşsaydı hakemle ilgili, bu kavgalar içeride olmasaydı bunları konuşacak mıydık? Hayır. Siz malzemeyi veriyorsunuz biz burada yorum yapıyoruz. 

Aynı şey Saraçoğlu'nda olsaydı konuşmasaydık Galatasaraylılar bize diyecekti ki niye konuşmuyorsunuz. Bunlar Fenerbahçe maçında da olacak göreceksiniz. Bunlar çok oldu. Biraz adaletli olalım. Bunun bir futbol müsabakası olduğun unutmayalım. Birbirimizi bu şekilde kırmayalım. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Lütfen sizden rica ediyoruz daha sağduyulu olalım.

Galatasaray yöneticisi ne gibi açıklama bekliyor. Ne hafif kalmış? Olaylar sizin sahanızda oluyor. Ne açıklaması olacak daha. Hiç katılmıyorum, hiç katılmıyorum. Öyle şey olur mu? Galatasaray yönetimi son derece centilmence davranmıştır. Onlarda biliyorlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu. Onlarında eli kolu bağlı. Çünkü onların da teknik ekibe çok fazla bir şey diyemezler. Hiç kusura bakmasınlar. Onun için lütfen Galatasaraylı yönetici beyefendi alınmasın. Arkadaşlar ne açıklaması yapılacak daha?

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler