Sinan Engin, spor gündemini değerlendirdi

04.02.2019 - 22:59 | Son Güncellenme: 04.02.2019 - 23:54

Sinan Engin, spor gündemini değerlendirdi

Süper Lig’in 20. haftası, golsüz biten Bursaspor-Atiker Konyaspor maçı ile tamamlandı.  Galatasaray, bu hafta Alanyaspor deplasmanından 1 puan ile dönerken, Fenerbahçe sahasında Göztepe’yi iki golle geçti. Beşiktaş ise Antalyapor’u Kagawa’nın yıldızlaştığı maçta 2-6 mağlup etti.

Başakşehir ise Akhisar deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı ve ligde liderliğini sürdürdü.

Peki bu hafta dört büyükler için nasıl geçti? Luyindama, Mitroglou, Kagawa ve Moses gibi yeni transferlerin performansları nasıldı?

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz Futbol’da spor gündemini değerlendirdi. Engin’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Sinan Engin'den Kagawa değerlendirmesi... ''Daha çok erken''

Kagawa Hagi, Alex gibi olur mu diye konuşmak için çok erken. Daha ilk maçını oynadı, iki gol attı. Talisca hem ligde hem Avrupa'da Beşiktaş üzerinde büyük bir etki yapmıştı. Kagawa, Ekim ayından beri top oynamıyor. Fit duruma gelmesi, birkaç maç oynaması lazım. Ama kalitesi olduğu belli.

Transferlerde oyuncunun attığı gol sayısına göre ya da şampiyonluk primleri gibi kulüpler arasında anlaşmalar hep yapılır. Fenerbahçe Divanı’nda konuşulan çok mantıksız bir açıklama. Konuşmaya değer görmüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler