Sinan Engin: "TFF Başkanı Türk bir teknik direktörle görüştü"

08.12.2018 - 23:29 | Son Güncellenme: 09.12.2018 - 02:29

Sinan Engin: "TFF Başkanı Türk bir teknik direktörle görüştü"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bu hafta bir teknik direktör Yıldırım Demirören ile görüştü. Ama yayında söylemem. Çok enteresan bir yerden duydum. Türk bir teknik direktör. Detayını kimse benden alamaz. 

Ateşe benzin dökmenin zararlı olduğunu hepimiz biliriz. Şu an Galatasaray yönetimi bunu yapıyor. Ama bunu yaparkende kendilerine önemli bir zarar veriyor. Fatih Terim maça falan gelmemiş. Gelmişse de oyuna müdahale ediyor mu bilmiyorum. Galatasaray önce kendi kapısının önün temizleyecek sonra federasyona bakacak. Galatasaray 2-0'dan maçı nasıl verir Türk Telekom'da. 2-0 sonrası yapılan değişiklikler skandal. 

Muslera olmasa rakip 3-4 yapıyordu. Rizespor galibiyeti kaçırdı derim. Rizespor'uda tebrik ederim. Galatasaray takımının içindeki doğruları yanlışları bir kenara bırakırım... Martin Linnes'in penaltısını vermeyen hakemi mahkemeye veririm. Bunda bir art niyet vardır. 

Bugün Muslera'nın Rize'nin attığı gol... Ceza sahası içinde kalecinin dokunulmazlığı var. Bunu herkes bilir. Ha Muslera'd seyretti pozisyonu o ayrı bir şey. Ama ne olursa olsun hakem önceden çalıyor ve kararı doğru. Bunu da gol vermiş olsaydı o zaman 2 tane avukat gitsin başsavcılığa gitsin başvursun. Ama Martin Linnes'in pozisyonunu tartışmam kesinlikle penaltı.

Fatih Terim 2-2'den sonra çıkmış tesislere gitmiş. Hakemler de Galatasaray'ın 2 puanı yenimiştir. Galatasaray'ı bu akşam yediler.

Muhtemelen Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta hocası Ersun Yanal olacak. Ersun Yanal ile görüşme yapılmış. Yarın Akhisarspor’a Fenerbahçe kaybederse, salı ya da çarşamba günü Fenerbahçe Ersun Yanal’ı açıklar.

'Ersun Yanal’a 6 aylık bir teklif yapıldığı net doğrudur'

Ersun Yanal’a 6 aylık bir teklif yapıldığı net doğrudur. Taraftarın çok istediği ve kurtarıcı gözüyle baktığınız bir adamı 6 ay için getirirseniz, futbolcular teknik adamı takmaz. 1.5 senelik teklif edin, zaten başarısız olursa tribünle gelen tribünle gider.

Senin için hazırladığımız haberler