Sinan Engin: "VAR adaletli uygulanmıyor"

15.09.2018 - 23:22 | Son Güncellenme: 16.09.2018 - 02:22

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi

Sinan Engin: "VAR adaletli uygulanmıyor"

Beyaz TV Spor yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"VAR sistemini adaletli kullanamıyorsunuz"

Sevgili hakemler, sevgili TFF, sevgili MHK, VAR sistemini adaletli kullanamıyorsunuz. İstediğiniz pozisyonları kafanıza göre VAR'da değerlendiriyorsunuz. Medel'in pozisyonuna bir de baksanıza VAR'a. Var sistemi adaletli değil. Adalet yok bu sistemde. 

"Karius transferinden dolayı Beşiktaş yönetimini tebrik ediyorum"

Beşiktaş'ın da ne edip bu statı düzeltmesi lazım. Bu zemin Beşiktaş için el freni. Beşiktaş yerden oynayan, orta yapan bir takım. Karius transferinden dolayı Beşiktaş yönetimini tebrik ediyorum. Ljajic de iyi oyuncu ama Oğuzhan'ın bir tık üstü ve biraz daha hareketli. Bu oyuncu ile yanlardakilerde oynar. 

"Beşiktaş Kulübü, hakkını savunur"

Taraftar şu an erkenden paniğe kapılmasına gerek yok .Futbol federasyonu ve MHK'da bunun önlemini alacaktır.
Beşiktaş kulübü başkanı ve yöntimi Beşiktaş'ın hakkını sonuna kadar savunur, savunmuştur.

"Halil'cim kararın bebek yüzlüce değil, şeytanca"

Halil'cim yakışmadı sana bu kararlar. Kararın bebek yüzlüce değil, kararın şeytanca. Seni beğendimi söyledim ama bu kart sana yakışmadı. Nerede VAR'cılar? 

 

"Negredo muhtemelen gidecek, bildiğimden değil"

Bu Babel Beşiktaş'ın en etkili oyuncusu. Beşiktaş'ın santrfor eksikliği var o da bugün görevini yaptı. Beşiktaş'ın en büyük sıkıntısı yoktan var etti pozsiyonu. Negredo... Negredo muhtemelen gidecek, bildiğimden değil. Ama bildiğim bir şey o takımın çok ısrarlı olduğu için bugün de seyretmişler. Negredo da Şenol hocanın bakışından dolayı gitmeyi de düşünüyor.

"Hakemin kararı skandal"

Hakemin kararı skandal. Hakemlik sadece düdük alıp öttürmek değildir. Daha ligin başı. Beşiktaş'ın sabrını taşırmayacaklar. Beşiktaş taraftarı geçen sene sabretti. Ama bu sene efendice gelip gidiyorlar. Adaletli olun, neyse onu uygulayın.

 

"Fenerbahçe hala bir 11 oluşturamadı"

Fenerbahçe şu iki maçtan 6 puan istiyor. Konyaspor ve Fenerbahçe. 4 puanda kesmez.  En büyük sıkıntı Fenerbahçe futbol takımı hala bir 11 oluşturamadı. Bak bütün takımalara hepsi oluşturdu. Fenerbahçe'de bu sıkıntı var. Baktığın zaman Fenerbahçe'nin transferleri sıradan, Slimani dışında. 

Senin için hazırladığımız haberler