Sinan Engin: "VAR'ı kullanıyorsanız adaletli kullanın"

07.10.2018 - 22:57 | Son Güncellenme: 08.10.2018 - 01:57

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin: "VAR'ı kullanıyorsanız adaletli kullanın"

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

VAR'ı kullanıyorsanız adaletli kullanın

VAR'ı kullanıyorsanız adaletli kullanın. VAR sistemi varsa VAR bozulmamalı. Bir tane daha yedek jenaratör kullanılmalı. Mete Kalkavan'a VAR hakemi olmak biraz zor. Çünkü 1 numaralı hakem olduğu için. 

Muslera pozisyonunu görmeme ihtimalin de yok

Cüneyt Çakır'ın Galatasaray'ın lehine çalmış olduğu penaltıya bakın. Ne kadar çabuk çaldı. Demek görüyorsun. Muslera pozisyonunu görmeme ihtimalin de yok. Göremezsen 4. hakem görür, yan hakem görür.

Cüneyt Çakır büyük takımlara durumlara göre idare ediyor

VAR'a gerek yok. VAR'sız verilecek. Net olarak birinci pozisyonda Muslera'ya sarı kart vereceksin aynı şekilde faul, öteki pozisyonda da penaltıdır. Cüneyt Çakır büyük takımlara durumlara göre idare ediyor. Onda Muslera hayranlığı var.

VAR, doğru görüntüleri kamuoyuyla paylaşmıyor

Medel'e bu kadar çalıyorsun. Ayrıca VAR'a gitte bak. Dolayısıyla çok kolay çalıyorsunuz. VAR'ın bozulma gibi lüksü yoktur. VAR, doğru görüntüleri kamuoyuyla paylaşmıyor. Hakemlerimiz VAR'ı adaletli şekilde kullanmıyor. Hasta ölüyor ama sen bir şey yapamıyorsun.

Aatif neden kadro dışı kaldı? Sinan Engin açıkladı...

Bu Aatif geçmiş dönemlerde Ali Koç'a bir cevap vermiş. Neyse kenara atılmış sonra. Aatif, Benzia, Slimani, Dirar'ı oynatmak için Cocu'ya baskı yapıyorlar. Slimani sonra bu gruptan ayrılıyor. Aatif banko oyuncu oldu da Dirar'ı oynatmak için Cocu'ya baskı yapıyor. Benzia da 2 maçtır bu yüzden dolayı oynamıyor.

Senin için hazırladığımız haberler