Sinan Engin'den Aykut Kocaman ve Şenol Güneş'le ilgili flaş iddia!

28.04.2018 - 22:45 | Son Güncellenme: 28.04.2018 - 22:45

Sinan Engin'den Aykut Kocaman ve Şenol Güneş'le ilgili flaş iddia!

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumladı. 

Galatasaray - Beşiktaş maçıyla öngörüde bulunan Engin, olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçına da parantez açtı. Sinan Engin, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman'la ilgili gündemi sarsacak iddia da bulundu. 

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu. İşte detaylar...

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı yorumu

Sözlerine Kasımpaşa - Fenerbahçe maçıyla başlayan Sinan Engin, "Bugün Fenerbahçe güzel bir galibiyet aldı. Kasımpaşa'nın oyun stilini anlamıyorum. Cüneyt Çakır, Türkiye'de kötü bir maç yönetiyor. Bu akşam Fenerbahçe'nin lehine iki tane penaltı verilmedi. Valbuena'yı çok beğendim. Valbuena konusunda, Aykut Kocaman'ı çok eleştirdik ama Valbuena oyuna sonradan girince çok etkili" dedi. 

Flaş iddia: Şenol Güneş ve Aykut Kocaman

Şenol Güneş ve Aykut Kocaman hakkında da konuşan Engin, "Aykut Kocaman, sezon sonunda istifa edecek. Şenol Güneş ise teknik direktörlüğü bırakacak. Yaşananlardan sonra Şenol Hoca çok yıprandı! Aldığım son bilgiler bu" ifadelerini kullandı. 

'Aykut Kocaman'da Beşiktaş fobisi başlamış'

Aykut Kocaman'ın açıklamaları üzerine konuşan Sinan Engin, "Beşiktaş camiasının %99.5 bu kararı aldı. Taraftar böyle istedi. Buna saygı duy. Keşke bunları yaşamasaydık. Beşiktaş'ın oraya gitmemesi bizi de üzer. Hükmen mağlup olması gereken takım Fenerbahçe'dir. Kanun bunu yazıyor. Aykut Kocaman kardeşim, Beşiktaş'ın kararına saygı duy ve inandırıcı bul. Aykut Kocaman'da Beşiktaş fobisi başlamış" açıklamasında bulundu. 

'Yarın derbiyi kazanan şampiyonluğun bir numaralı adayı'

Zirve yarışından da bahseden Engin, "Yarın derbinin berabere bittiğini ve Başakşehir'in yenildiğini düşündüğümüzde Fenerbahçe şampiyon olabilir. Yarın derbiyi kazanan şampiyonluğun bir numaralı adayı. Ligin alt sırasında baraj düştü. Bunun sebebi de Gençlerbirliği'nin yenilmesi. Bursaspor küme düşme korkusu yaşamaz" şeklinde konuştu.

AJANSSPOR-

Senin için hazırladığımız haberler