Sinan Engin'den Dirar'a sert sözler: 'Terbiyesiz...'

08.04.2019 - 16:42 | Son Güncellenme: 08.04.2019 - 19:42

Sinan Engin'den Dirar'a sert sözler: 'Terbiyesiz...'

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Sinan Engin; Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarını değerlendirdi. 

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulunan Engin, Beşiktaş'ta 5 Mayıs'ta düzenlenecek olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hakkında da konuştu. 

Beyaz TV'de açıklamalarda bulunan Sinan Engin'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

Nabil Dirar'ın yaptığı doğru değil. Dirar'ı tuzağa düşüren de terbiyesiz. Biz insanlara doğum günü videosu yolluyoruz, bizim de sesimizi değiştirip farklı şeyler yapabilirler. Biz Dirar'ı savunmuyoruz. Ben, Dirar'ın avukatı değilim. Birinci suçlu bu videoyu çeken ve bu sözleri söyleten terbiyesiz, ikinci suçlu ise Dirar... Çocuk Dirar'ı tuzağa düşürmüş. Ben Dirar'ı da savunmuyorum.

Fenerbahçe Spor Kulübü, yarın Nabil Dirar'ın ağzından bir mesaj yayımlamalıdır ve Galatasaray'dan özür dilenmelidir. Dirar'ın yaptığı büyük bir terbiyesizliktir. Fenerbahçe, gereken cezayı da verecektir. Dirar, tuzağa düşürülmüştür. Dirar, bunun bir küfür olduğunu da biliyor.

Önemli bir derbi öncesi bu olayı büyütmeyelim. Dirar'ı tuzağa düşürmüşler. Dirar hatalı mı? Evet hatalı. Fenerbahçe Spor Kulübü, yarın özür metni yayınlamalıdır, Galatasaray da kendine yakışanı yapmalıdır. 

Dirar'ın durumu ile Fatih Terim'in durumunu kıyaslamayın... Fatih Terim, TFF'yi hedef alan açıklamalarda bulundu. Terim'in yüklü ceza almasının nedeni buydu... 

Senin için hazırladığımız haberler