Sinan Engin'den flaş sözler!

30.10.2017 - 23:53 | Son Güncellenme: 30.10.2017 - 23:53

Sinan Engin'den flaş sözler!

AJANSSPOR- Ünlü yorumcu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Fenerbahçe-Kayserispor maçını değerlendirdi.

İşte Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri:

"Soruyorum Aylut Hoca'ya Giuliano 'yu oyunda tutan zihniyet Valbuena'yı neden oyundan çıkarır? Ben bunu anlayamıyorum koskoca Fenerbahçe kendi sahasında oynuyor, kazanmak istiyorsun ama Kayserispor gibi bir takıma karşı galip gelemiyorsun. Giuliano'yu anlayamıyorum nasıl Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor biz sanırım gerçek Giuliano'yu seyretmiyoruz"

"Kaleci Kameni 30 metreden orta yapılıyor çizgiye kadar hiç topa çıkmazmısın her topu veriyosun. Savunma ve göbek tamamen skandal! Eger Fenerbahçe Galatasaray'dan puan alamasaydı bu akşam belki de Fenerbahçe puan alamayabilirdi. Fenerbahçelilere soruyorum hangi futbolcuyu seyretmeye gidersiniz? Fenerbahçe'nin işi çok zor, direnç gösteremiyor haftaya Osmanlıspor takımını da puan kaybedebilir .Bu sezon Fenerbahçe taraftarını  hayal kırıklığına uğratacaktır"

"Fenerbahçe'nin en vefakar taraftarı Robin van Persie hem para kazanıyor hem maç izliyor. Robin van Persie hanımla stadyuma gelirken utanmıyor musun?  Sumudica'nın açıklaması çok gereksiz. Şu anda Fenerbahçe'nin bir hocası var, sosyal medyada anket yapmayın"

"O konuşma benim bildiğim Cenk Ergün konuşması değil. Birileri dedirtmiştir. Kendi takımına bak Cenk kardeşim. (Cenk Ergün'ün Aykut Kocaman açıklamasıyla ilgili) Cenk Ergün'ün Aylut Hoca'ya çatması manidar"

"Beşiktaş devre arası transfer döneminde André-Pierre Gignac'ı alabilir. Aldığım bilgiler bu yönde! Medel'in oynayacağı tek pozisyon Atiba'nın yeridir. Negredo arka arkaya 3-4 maç ilk 11'de başlasın golleri devam eder. Vida da net olarak geliyor"

Senin için hazırladığımız haberler