Sinan Engin'den flaş sözler: Bursaspor hakkını arasın!

25.03.2018 - 17:46 | Son Güncellenme: 25.03.2018 - 17:46

Sinan Engin'den flaş sözler: Bursaspor hakkını arasın!

Sözlerine Fenerbahçe'nin hazırlık maçında Boluspor'a 6-2'lik farklı mağlubiyetini değerlendirerek başlayan Sinan Engin, "Hazırlık maçlarındaki skorlara takılıp kalınmamalı. Hazırlık karşılaşmalarının amacı takımdaki eksikleri görmektir.Beşiktaş'ta Lucescu'yla şampiyon olduğumuz dönemde hazırlık maçında Yunanistan takımına 5-0 mağlup olmuştuk. Özel maçtır ciddiye almamak lazım. Fakat bu skor Fenerbahçe'ye yakışmadı. Kayserispor maçı farklı sonuçlanırsa işler değişir. Fenerbahçe'nin şampiyonluk için eline fırsat geldi bunu değerlendiremedi. Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenmeliydi. Bu maçtan sonra kime ceza vereceksiniz?" dedi.

Mustafa Cengiz bence halk adamı ve içimizden gelen birisi. Çok nazik birisi, Duygun Yarsuvat başkan da böyleydi. Galatasaraylı yetkililer bu Todor'a nasıl bu parayı kaptırdınız? Galatasaray'a verdiği zararlar da cabası!

 

Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulundu. 

Tudor sözleşmeyi imzalamışsa hakkıdır. Fakat önemli olan alırken buna bakmak lazım. Tudor, Galatasaray'da devam etse Galatasaray ligde böyle olamazdı. Fatih Terim'le Galatasaray'ın ve ligin dengesi değişti. 

 

Galatasaray kendi sahasında yenilirse benim için sürpriz olur. Buna Beşiktaş maçı da dahil. Fatih Terim, ligin dengesini değiştirdi. Tudor, şampiyonluk primini sözleşmesine yazdırmışsa alır. 

Fatih Terim, TFF'den alacağı parayı hak etti!

Bursaspor şerefli bir kulüptür. Ben bu söylemi dikkate almıyorum. FETÖ'nün Fenerbahçe'ye karşı art niyeti olmuştur. Burada Bursaspor'a yapılan yanlıştır. Aziz Yıldırım'ın elinde delilleri varsa sunmalı. Fakat buradaki sonuç Bursaspor'u bağlamaz. Fenerbahçe çıksın topunu oynasın. Bursaspor o sezon şampiyonluğu hak etti. Bursaspor hakkını arasın. Bu söylem çok yanlış. 

Senin için hazırladığımız haberler