Sinan Engin'den flaş sözler: Emre Belözoğlu ihanet etti!

04.02.2018 - 23:12 | Son Güncellenme: 04.02.2018 - 23:12

Sinan Engin'den flaş sözler: Emre Belözoğlu ihanet etti!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve menajeri, Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, spor gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Engin, Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu ile ilgili çok çarpıcı sözler sarf etti. Engin’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Emre'nin kırmızı kart görmesi...

Frikik oldu. Bu frikik gol olursa, “Eyvah maça bak gitti” dedi. Daha sonra Emre’nin kontrolü gitti. Halis Özkahya gördü. Denk geldi ve ani oldu. Görmeseydi ne olacaktı? Caner gibi televizyondan görecekti. Emre zaten cezalandırıldı. En büyük arzusu, Başakşehir’in şampiyon olması. İkincisi, bu hafta oynamaktı. Her futbolcu maç oynamak ister.

"Emre Belözoğlu ihanet etti"

Emre Belözoğlu kendi takımına karşı büyük ihanet etmiştir. Biz doğru yorum yapmak zorundayız.  Yanlış yaptı. Bu Başakşehir takımının patronu Emre. Oynamaması ne demek? Eğer Fenerbahçe’ye kaybederlerse bunun sorumlusu Emre Belözoğlu’dur. Fakat; uçakta dönüşte en çok kahrolan da Emre’dir. Yazık etti. Emre’nin Fenerbahçe’den gönderiliş şekli de ortada. Terraneo yüzünden ayrıldı. Futbolcu, büyük maçları kazanmak ister. Başakşehir’in tek hedefi şampiyon olmak. Emre’nin Abdullah Avcı, Göksel Gümüşdağ ve takımına karşı mahcubiyetini düşünebiliyor musunuz?

"Her yerde kamera var ama..."

Türkiye’de sevilen bir oyuncu bana söylesinler? Alex örnek veriliyor ama Alex bir defa Türk değil. Emre Belözoğlu dediğin adam, yıldız oyuncudur. Bugün Arda oyuna giriyor. Arda’yı niye ıslıklıyorlar? Bursa’da Quaresma ve Talisca gibi dünyaca ünlü oyuncular gelmiş. Sahaya madde atılıyor. Bu taşkınlıklar olmuyor. Korner kullanmaya gidiyorsun, polis kalkanlarıyla kullanıyorsun. Her yerde kameralar var. Bunları nasıl atıyorlar? Tespit edeceksin. Atmasınlar. Bunlara üzülüyor insan.

"Emre herkesten çok kahrolmuştur"

Emre, maçı kaybediyorlar diye sinirleniyor. Her futbolcu maç kazanmak ister. Emre de daha fazla sinirli. Millet pusuda. Emre, Galatasaray’ın Leeds ile oynadığı maçta da sıkıntı yaşamıştı. Dışarıda pırıl pırıl bir çocuk. Fakat; sahadaki görüntüsü başka. Emre’yi severim. Uzun yıllardır da tanırım. Emre, herkesten çok kahrolmuştur. Karakterini bildiğim ve kendisini tanıdığım için rahatça bunu söyleyebiliyorum.

Sivasspor'a tebrik

Sivasspor kazandı. Onların da hakkını teslim etmek gerekiyor. Sivasspor’un Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı tebrik ediyorum. Stadyumuyla, her şeyiyle güzel işler yapıyorlar. Bir tebrik de Mecnun Başkan’a gitsin.

"Bence yüzde yüz penaltı"

Fatih Terim bir arayış içinde. Donk’a baktı. Tolga dediğin adam gollerle sezona başladı. Donk ile ilgili soru işareti olabilir. Galatasaray, bugün kötü oynadı diyoruz ama Sivasspor da müthiş oynadı. Samet Aybaba’yı tebrik ediyorum. Denayer, süratli olmasına rağmen yetişemedi. Penaltı pozisyonu da bence yüzde yüz penaltı. Oyun olarak Sivasspor nazik değil. Fizik gücü üstün, sert bir takım. İyi top yapan oyuncu sayısı da çok fazla. Galatasaray bu Sivas’ı tahmin etmiyordu. Ben de tahmin etmiyordum.

"Galatasaray kötü oynamaya itildi"

Galatasaray’da Gomis sıkıntısı var. İstediği topları alamıyor ve oyunda küsüyor. Hem istediği toplar gelmiyor. Başka sorunlar da var. Belhanda ile başlasaydı, kötü oynasaydı niye oynatıyorsun derlerdi. Galatasaray bugün kötü oynamaya itildi.

Galatasaray taraftarının Arda Turan'a havalimanındaki tepkisi

Sokakta da Galatasaray taraftarı var. Bunlara bir son verelim. Bu yaşananlar daha da ileriye gider Allah korusun. Arda Turan'a Galatasaray teklif yapmadı bu dönemde. Arda "Galatasaraylıyım" diyor hep. Bu zamana kadar da Galatasaray ile ilgili en ufak bir olumsuz şey yapmamıştır.

"Emre yanlış yaptı"

Ayrıldığın takıma karşı oynamak önemli. Maçın içinde de Emre Belözoğlu agresifti. Emre çok küçükken de böyleydi. Saha içinde agresif bir çocuk. Doğru mu? Yanlış. Bugünkü maçta yaptığı hareketleri de izledim. En büyük siniri, maçın 1-1 olmasıydı. 3 puanı alıp arayı açacak düşüncesindeydiler.

Mahmut Uslu'nun Fenerbahçe taraftarı hakkındaki sözleri

Bu konuşmaların sosyal medyadan televizyonlara taşınacağını düşünmüyorlar. Fenerbahçe taraftarı şike sürecinde takımının ve başkanının arkasında durmuştur. Fenerbahçe taraftarı her yere kafayı soktu. Taraftarınla aran iyi olmazsa işin iyi olmaz Mahmut Uslu. Taraftar çok önemli. Taraftar olmazsa, camia olmaz. Fenerbahçe Cumhuriyeti diyorsanız, yöneticiler değil taraftarlar sayesinde.

Senin için hazırladığımız haberler