Sinan Engin'den flaş yorum: "Bu Fırat Aydınus'tan kurtulalım."

29.04.2018 - 16:31 | Son Güncellenme: 29.04.2018 - 16:31

Sinan Engin'den flaş yorum: "Bu Fırat Aydınus'tan kurtulalım."

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda Galatasaray - Beşiktaş maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri ise şu şekilde:

 

"Şenol Güneş hoca bir futbol adamı"

"Kupa maçnda yaşanan bir takım olaylar, Beşiktaş'ın taraftarından düşüncesi, alınan kararlar, hocanın üzüntüsü... Hocanın belki Beşiktaş'ı, hatta antrenörlüğü bırakacağı dolayısıyla moral bozukluğu var.

Fenerbahçe başkanı, yöneticisi Şekip, dün antrenörü saygı duymadan 'adama tiyatro yapıyorsun' diyorlar. Şenol Güneş tiyatrocu değil şenol hoca içeri kaçıyor. Şenol hoca bir futbol adamı, kaçarken içeri kaçıyor yerlerde sürünüyor. "

 

Fenerbahçe oyuncusu twit atıyor: "Savaştan kaçmıyoruz! ne savaşı?"

"Kumpas adını yerleştirdiniz. İnsanın insana saygısı yok. Şenol Güneş'in tüm hareketlerine katılıyorum. İnsanların bir birinine syagı olmasını istiyoruz. Fenerbahçe oyuncusu tvit atıyor, Savaştan kaçmıyoruz. Ne savaşı? Aykut Kocaman basın toplantısında tamamen Şenol hoca hakkında konuşuyor."

 

"Galatasaray futbol takımını tebrik ediyorum"

"Galatasaray futbol takımını tebrik ediyorum, muhtemelen de şampiyon. Tudor'dan beri Fatih hoca dedik. Terim doğrudur Galatasaray'da. Bu Beşiktaş takımı yener dedim. Bugünkü haliyle yenme ihtimali çok zor. Kaçırdığı goller bu işleri geçeceğiz. Bugün oynanan futbolla Galatasaray'ı yenemez. Negredo onu atamıyorsa, Lens oynamıyorsa.."

 

"Bu Fırat Aydınus'tan kurtulalım"

"Galatasaray içerde çok farklı bir takım. Onun dışında Galatasaray'da kazanırsa şampiyon olur, Beşiktaş'ta kazanırsa şampiyon olur demiştim. Beşiktşa mağlubiyeti hak etti. 

Belhanda'nın pozisyonuna kırmızı kart vermeyen kim varsa, yaşayan canlı cansız bütün hakemler bana mesaj atabilir. Bu Fırat Aydınus'tan kurtulalım, maç idare etmesinler maç yönetsinler. Oyuncunun orada çenesi mi kırılması gerekiyordu, hastaneye mi gitmesi gerekiyordu? Sevgili Ahmet Çakar bu pozisyonda neden sesin çıkmadı."

Küçük Japon Fırat Aydınus"

"Fırat Aydınus küçük japon penaltıyı gösteriyor. Bir adam penaltıyı verdi. Nagatomo yanına geliyor sonra kırmızı kartı çıkarıyor. Hakemlerden de mesajlar geliyor, "yüzde yüz kırmızı " diye.

Fernando atılmalıydı, Belhanda atılmalıydı. Ben bu Fırat'lardan Cüneyt Çakır'lardan bıktık. Hep idare ediyorlar. Beni bu konuda kimse ikna edemez. "

 

"Moralimizi bozmayalım"

"İki senedir büyük başarılar kazandırdın, iki yıl üstüste ligde şamiyonluk yaşattı, Avrupa kupalarında guplardan namağlup çıktık. Beşiktaş'lılarsenin sayende başkanından tut yönetimine, malzemecesine, aşçısına herkesin emeği var ama sen iki senedir bu taraftarı çok mutlu ettin. Taraflı tarafsız herkes Beşiktaş ligin en iyi takımı dedik. "

 

"Fatih Terim bir numara"

"Fatih Terim bir numara. Şampiyonluk anasının ak sütü gibi helal olsun Galatasaray'a. Fener de olsa Beşiktaş'ta olsa yine aynı şeyi derdik. 

Türk Telekom da bugün 50 bin küsür taraftar vardı. Galatasaray'ın en büyük gücü 93. dakikaya kadar taraftar. Ama deplasmanda da farklı bir Galatasaray."

 

"Beşiktaş büyüklüğünden hiçbir şey kaybetmez"

"Moralinizi bozmayalım. Evet kupa sendromu yaşadık ve atlatacağız Allah'ın izniyle. Moralimizi bozmayalım. Hocanın morali bozuk ve bu benim canımı çok sıktı. Keyfimizi kaçırmayalım, her sene bir yarıştır. Beşiktaş büyüklüğünden hiçbir şey kaybetmez."

"Eski oyuncular penaltı diyor"

"Yayıncı kuruluştaki eski oyuncular hepsi kırmızı kart dedi. Lütfen pozisyonu açın izleyin. Talisca, Donk'a değmiyor bile, değse kırmızı. Ama değmiyor. Donk'ta sallıyor ama değmiyor. Burada itiş, kakış var. Hakem de bu pozisyonu görmüyor. Ama öteki önünde dirsek. "

"Beşiktaş'ın aldığı karara saygı duyuyorum"

"Beşiktaş'ın aldığı karara saygı duyuyorum. Bir maç tatil ediliyorsa o maç ev sahibinin 3-0 hükmen yenilmesi sayılmasıdır. 

Taş attı maş attı cezaevine girenler oldu. Şeol hoca içeri girerken düştü, takıldı bilmem ne. Maçın hakemi shaada duruyor, sonra Babel ile Oğuzhan geliyor. Hakem içeri giriyor Şenol hoca soyunma odasındalar. Mete Kalkavan sahaya çıkar eğer maçı onatmak istiyotsa 15 dakika içinde sahaya gelmelerini anons eder gelmezlerse tatil eder."

 

"Ersun Yanal kaçtı içeri Trabzonspor hükmen mağlup oldu"

"Ersun Yanal kaçtı içeri Trabzonspor hükmen mağlup oldu. Burada hakem maçı oynatmıyor. "

Senin için hazırladığımız haberler