Sinan Engin'den Şenol Güneş sözleri: 'Beni yaraladı'

10.03.2019 - 23:00 | Son Güncellenme: 11.03.2019 - 00:28

Sinan Engin'den Şenol Güneş sözleri: 'Beni yaraladı'

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan spor programında Beşiktaş - Atiker Konyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Sinan Engin, Şenol Güneş'in açıklamaları hakkında neler söyledi? Fikret Orman'ın soyunma odasına girmesi hakkında neler düşünüyor? 

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Normal olması gereken 2 tane futbol adamı. Çok abartılacak bir durum yok. Şenol Güneş milli takım hocası olacağı için hocalarla görüşecek. Dolayısıyla resim bu abartılacak bir durum değil."

Ahmet Çakar: Bence bu normal değil"

Şenol Güneş’e istifa söylemleri beni yaraladı. Beşiktaş taraftarı değerlerimize sağlam çıkalım. Şenol Güneş, Lucescu’dan önce milli takıma gidecekti. Benim tanıdığım Şenol Güneş sezon sonuna kadar kaçmaz. Beşiktaş taraftarının reaksiyonunu çok sert buluyorum. Takım da bugün iyi oynadı.

Şenol Güneş’e milli takım teklifi Yıldırım Demirören’in istifasından 3-4 gün önce yapıldı. Cumhurbaşkanı açıkladıktan sonra Yıldırım Demirören’den istifasını istedi. 

Hadziahmetovic'e yapılan hareket penaltı. Orada penaltı verilse Konyaspor bu akşam 3-2 kazanırdı. Böyle de adil olalım. Fenerbahçe bu sezon ilk 10'da yer alırsa gelecek sezon devam edecek. 40 bin taraftar, küme düşmeye oynayan Fenerbahçe'yi desteklemeye gidiyor. Ben böyle destek görmedim.

Beşiktaş taraftarı takımına sahip çıkmalı. Yarın yönetim de bulamayız.  Tolga için selam vermedi diye kadro dışı bırakılmış deniliyor. Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar? Allah aşkına ya!

Senin için hazırladığımız haberler