Sinan Engin'den sert sözler: 'Neden korkuyorsunuz?'

19.05.2019 - 23:43 | Son Güncellenme: 20.05.2019 - 02:43

Sinan Engin'den sert sözler: 'Neden korkuyorsunuz?'

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynanan Galatasaray- Başakşehir maçını değerlendirdi. Sarı-kırmızılı takım, sahasında Başakşehir'i 2-1 yenerek ligde şampiyonluğunu ilan ettii.

Galatasaray'ın 22. şampiyonluğunu değerlendiren Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Yayıncı kuruluş olayları çekmekten neden korkuyorsunuz? Beni fazla çekme diye emir geldiğini biliyorum.  Abdurrahim Albayrak biz ortamı germiyoruz! Galatasaray'ın iyi kadrosu olduğunu ve şampiyon olabileceğini defelarca söyledim. Futbol adamıyız biz. Futbolun arka bahçesini de çok iyi biliriz.

Bugün şampiyonluk kaybedilse ne olacaktı? 'Biz demiştik diyecektiniz. Galatasaray'ın çok iyi bir kadrosu var. Kazandığınız zaman da bazı şeylere değinmek lazım. Nagatomo bu akşam Visca'yı bitirdi. Visca'nın 20. dakikada oyundan çıkması lazımdı. Galatasaray'da tüm oyuncuların şampiyonluğa katkısı oldu. Luyindama ve Marcao çok önemli katkılar yaptı.

Abdullah Avcı bugün Adebayor'u neden oyuna bu kadar geç aldı? Anlamış değilim. Belki de atmosferin etkisi oldu. Türk Telekom Stadyumu'nda maç kazanmak çok zor. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Galatasaray'ın çok iyi bir kadrosu var. Feghouli, Onyekuru ekstra oyuncular. Fatih Terim faktörü var. Fatih Hoca, Donk'u yarattı. 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak gibi bir hedefi var. Neden olmasın? Fatih Terim, Türk futbolunun bir numaralı markasıdır. Fenerbahçeli Rambo'yu tanıyorum. Rambo'ya kızıyorum. Yapığı hareket hoş değil! 

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler