Sinan Engin'den şok iddia! Robin van Persie...

27.08.2017 - 00:26 | Son Güncellenme: 27.08.2017 - 00:26

Sinan Engin'den şok iddia! Robin van Persie...

AJANSSPOR- Futbol yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu. Engin, Fenerbahçe'nin Hollandalı starı Robin van Persie hakkında flaş açıklamalarda bulundu. 

İşte Sinan Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

 

 

 

Robin van Persie'nin niye sakatlandığını bilmiyorsun Ertem. Sıfır istihbarat. Yemek yerken ayağına tabak düşüyor. Bağları kopuyor. Menajer mafyası çok güçlü. Persie'nin menajeri kimse çok güçlü. Ben bu van Persie'yi kadroda görmek zorundamıyım?

Şenol hocayı da Aykut hocayı da anlamıyorum. Tuturmuşsunuz, aynı 11'le oynamayın! Yazık günah! Aziz Başkan yok mu başka adam?

Fenerbahçe bizim için önemli bir reytingdir, Fenerbahçe bu yarıştan koparsa ligin tadı olmaz. Fenerbahçe taraftarı bu Robin van Persie'ye yüz vermeyin Allah aşkına! Baskı yapın Fenerbahçe forvet alsın. Bu Soldado'yla da olmaz.

Robin van Persie'yi Fenerbahçe'den kurtaracak bir tane babayiğit yönetici arıyorum. 3 yıldır oynamıyor. Banka talimatlı kazandığı ücret var. Aykut hoca seni de eleştiriyorum. Şubat ayında anlaştın, transferlerin iyi değil. Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı.

Senin için hazırladığımız haberler