Sinan Engin'den Terim'e sert sözler: 'İşkence mi yaptılar?'

15.12.2018 - 22:56 | Son Güncellenme: 16.12.2018 - 01:56

Sinan Engin'den Terim'e sert sözler: 'İşkence mi yaptılar?'

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Medipol Başakşehir - Galatasaray maçınının ardından açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

'Pozisyon net penaltı'

"Ndiaye'nin pozisyonu net penaltı. Ben bu pozisyonu tartışmam. Bu akşamki sonuçla Beşiktaş-Trabzonspor maçı daha çok önem arz etti. Galatasaray, Fenerbahçe maçından sonra çok şey kaybetti. Büyük düşünen Avrupa Fatihi yeniliyor seviniyorlar, ligde berabere kalıyor '8 puanı koruduk' diyorlar..."

'Galatasaray küçük şeylere seviniyor'

"Gatasaray, Porto maçında sezonun iyi futbolunu oynadı. Galatasaray, Porto'yu iç sahada yenecek. Schalke, Moskova'yı yeniyor da Galatasaray UEFA'ya gidiyor. Galatasaray'da çıta düşmüş. Galatasaray küçük şeylerle seviniyor. Galatasaray, bu akşam yenilseydi şampiyonluk hayaldi"

'Terim olsa Galatasaray kazanırdı'

"Fatih Terim 10 maç ceza almamalı. Fatih Terim bunlardan ders çıkaracak. Bugün, Fatih Terim saha kenarında olsa Galatasaray kazanırdı. Kenarda Fatih Terim 1 puandır. Kasımpaşa ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Aykut Kocaman'ı kutluyorum. Çok güzel bir maç oldu"

Terim'e sert sözler...

"Fatih Terim'e işkence mi yaptılar? Hakeme itaraz etti, sonrasında da açıklama yaptı. Farklı bir şey falan yok. Türkiye'de en fazla şampiyon olan, en fazla kupa alan, en iyi teknik direktör Fatih Terim. Türk futbolunda problem varsa sizin aldığınız kupalarda da problem var"   

Yanal'a çağrı

"Buradan Ersun Yanal'a bir çağrım var. Ersun Hocam yarın sabah ilk işin Volkan Demirel'i affetmek olsun. Senin Volkan'a çok ihtiyacın var"

'Galatasaray devre arasında iki tane golcü alacak'

"Fatih Terim'in bana 50 yemek borcu var. Ahmet Çakar'ın dedikleri doğru çıktı. Galatasaray bu leblebi gibi gruptan çıkamadı. Galatasaray devre arasında iki tane golcü alacak. Trabzospor 1 ön libero iki forvet alsın şampiyon olur, ben Trabzonspor'u beğeniyorum"

Senin için hazırladığımız haberler