Sinan Engin'den transfer çıkışı: "Fenerbahçe'ye en az 2 transfer..."

28.01.2019 - 23:39 | Son Güncellenme: 28.01.2019 - 23:56

Sinan Engin'den transfer çıkışı: "Fenerbahçe'ye en az 2 transfer..."

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup ederken; lider Başakşehir ise Kasımpaşa'yı 2-0 yendi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında spor yorumcusu Sinan Engin transfer gündemini ve ligi değerlendirdi.

Sinan Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Futbolcuların hiçbir günahı yok. Herkesin bir kapasitesi var. Moses oyuna girince kapasitesini gördük. Benzia, Slimani, Frey ve Reyes formanın kutsal olduğunu biliyor ama bu oyuncular Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Benzia idman futbolcusu. Antrenmanlarda Maradona gibidir.

Fenerbahçe'nin sıkıntısı stoperde. Ya Skrtel'in yanına birini alacaklar ya da Mehmet Topal orada oynayacak.

Soldado, Fenerbahçe'yi 15 maç götürür. Moses ona çok top getirir. Ama Fenerbahçe'de bazı futbolcular bundan daha fazla oynayamaz. Dirar'ı doğru oynatmak lazım. Fenerbahçe bundan sonra çıkışa geçer.

Sadık iyi bir oyuncu. Önde de oynayabilir. Bir stoper daha koyarsan Skrtel'in kafası rahatlar. Sadık bu genç yaşında hayalini kurduğu takıma geldi ama doğru oynamayı bilecek.

Fenerbahçe'ye iyi bir stoper ve klas bir orta saha lazım. Beşiktaş'ta Lens senede iki tane maç oynuyor tıpkı Benzia gibi.

Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'u seviyor ve onu kesinlikle bırakmaz. Ali Koç çok önemli bir başkan. 

Fenerbahçe'ye bildik, marka isim gerekiyordu. Scout ile uğraşmaması gerekiyordu. Fenerbahçe, Ali Koç'u bu sebeple seviyor. Moses tipi oyuncular için. Maç 2-2 bitseydi yazık olurdu. Hakemlerin dikkatli olması lazım. VAR sistemine rağmen kötü maç yönetiyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler