Sinan Engin'den yıldız oyuncu için flaş sözler: 'Psikolojisi bozulmuştu'

11.03.2019 - 17:54 | Son Güncellenme: 11.03.2019 - 20:54

Sinan Engin'den yıldız oyuncu için flaş sözler: 'Psikolojisi bozulmuştu'

Sinan Engin, Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray-Antalyaspor maçını değerlendiren Engin, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da yorumladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e de ayrı bir parantez açan Sinan Egin, Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor hakkında da konuştu.

Beyaz TV'de konuşan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Psikolojisi bozulmuştu'

Diagne adına çok sevindim. Üzerinde bir baskı vardı, Diagne'nin psikolojisi de bozulmuştu. Diagne, Galatasaray'a çok oturmadı. Diagne'nin yüzüne baktığınız zaman bunu anlıyorsunuz. Diagne çok güçlü olmayan bir takımda 20 gol attığı için Galatasaray'a transfer oldu. Diagne'nin transferine ben de dahil kimse yok demedi.

'Yabancı çöplüğü ortadan kalkmalı'

Bizim ülke futbolundaki en büyük eksikliğimiz yurt dışına futbolcu gönderemiyoruz. Avrupa'da en başarılı olan futbolcu Nihat Kahveci'dir, Avrupa'da en iyi kariyerli futbolcu ise Arda Turan'dır. Türkiye'de bu saatten sonra yabancı çöplüğü ortadan kalkmalı. 

Terim sözleri

Fatih Terim’e 'moraliniz bozuk acaba şampiyonluk kaçtı mı?' diye sorardım. Türkiye'de çalışan bütün antrenörler dahil Fatih Terim'in yetkisi yoksa hiçbirin yetkisi yoktur. Fatih Terim'i otoriteyle ilgili eleştiriyorsak biz bu işi bilmiyoruz. Herkesin futbol bilgisi var. Teknik direktörleri bizden ayıran özellik iyi yönetimdir.

Sinan Gümüş'ün istediği rakama ligde defans oyuncuları oynuyor. Sinan'ın 1 milyon Euro istemesi bence normal. Artık deniz bitti, kara göründü fakat Sinan, 'Bana mı denk geldi bu olay?' diyor... Takımlarda yıldırma politikası hep yapılır. Sinan için de Sinan her takımda oynar. 

Senin için hazırladığımız haberler