Sinan Gümüş'e kötü haber!

31.05.2019 - 16:03 | Son Güncellenme: 31.05.2019 - 19:03

Sinan Gümüş'e kötü haber!

İtalya’nın Genoa Kulübü, Galatasaray’dan kadrosuna katmaya hazırlandığı Sinan Gümüş’te frene bastı. Peki, Sinan Gümüş hangi takıma transfer olacak? Gelecek sezon hangi takımda oynayacak? İşte detaylar...

Teknik direktör Cesare Prandelli’nin sarı-kırmızılı ekibi çalıştırdığı dönemden tanıdığı ve İtalyan ekibinden kadroya katılmasını istediği 25 yaşındaki futbolcuda yeni bir gelişme yaşandı. 

Sözleşmesi otomatikman uzadı ama…

Serie A’da son haftada aldığı sonuçla kümede kalmayı başarana Genoa’da bu sonuç, deneyimli çalıştırıcı için yeni bir durum yarattı. Takım kümede kalması durumunda, kontratının bir yıl otomatik uzama maddesi bulunan Prandelli’nin sözleşmesi bu durumda 2020’ye kadar geçerli olmak üzere uzadı.

Başkan’ın Prandelli’de şüpheleri var  Bu gelişmeye rağmen Cesare Prandelli’nin takımda kalmasının kesin olmadığı ortaya çıktı.
Genoa Başkanı Enrico Preziosi ve bazı yöneticilerin, takımın son dönem performansı ve alınan sonuçlardan memnun olmadıkları, bu yüzden teknik adamın durumunu masaya yatırdıkları ortaya çıktı. Prandelli’nin kısa bir tatile çıktığı bu yüzden taraflar arasında ilerisine yönelik toplantının gelecek hafta yapılacağı belirtildi. 
Tatile çıktı, karar haftaya kaldı  Cesare Prandelli’nin durumu netleşmeden transferde harekete geçmek istemeyen İtalyan ekibinin, bu yüzden deneyimli teknik adamın istediği isim olan Sinan Gümüş transferini askıya aldığı öğrenildi.

Galatasaray ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bonservisini eline alan Sinan’ın durumu, Genoa yönetimiyle Prandelli arasında gelecek hafta yapılacak toplantının ardından belli olacak, Prandelli ile ilgili verilecek karar futbolcunun da durumunu belirleyecek. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler