Fenerbahçe'de Sinan Gümüş Transferinde Bonservis Bedeli Belirlendi

Akın Ungan
16.01.2022 - 13:12 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 13:24

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Sinan Gümüş'ü Antalyaspor ve Kasımpaşa transfer etmek istiyor. Fenerbahçe, oyuncunun bonservis bedelini belirledi.

Fenerbahçe'de Sinan Gümüş Transferinde Bonservis Bedeli Belirlendi

Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan ve takımdan gönderilmesine sıcak bakılan Sinan Gümüş'ün bonservis bedeli belli oldu. Ara transfer döneminde Antalyaspor ve Kasımpaşa gibi takımların listesinde bulunan Sinan Gümüş, belirlenen değerin ödenmesi halinde takımdan ayrılacak.

Bonservis bedeli belli oldu

Fanatik'in haberine göre, 2020 yazında Genoa'dan bedelsiz olarak kadrosuna dahil ettiği Sinan Gümüş için Fenerbahçe, 700 Bin Euro isteyecek.

İndirim istendi

Ayrıca haberde, Antalyaspor ve Kasımpaşa'nın Sinan ile ilgilendiği, fakat iki takımın da Fenerbahçe'nin belirlediği bu parayı çok bulduğu belirtildi. Sarı-Lacivertliler'den indirim bekleyen taraflardan Kasımpaşa'nın, Mame Thiam transferinde sağladığı kolaylıklar nedeniyle daha önde olduğu kaydedildi.

Sinan Gümüş'ün karnesi

15 Ocak 1994 doğumlu Sinan Gümüş, Aach-Linz Altyapısı'nda futbola başladı. Oradan Pfullend. Altyapısı'na geçen futbolcu, Stuttgart II takımında forma giydi. Galatasaray, Genoa ve Antalyaspor gibi kulüplerde oynayan 28 yaşındaki sağ kanat, 19 Ağustos 2020'de, Fenerbahçe'ye imza attı.

Bu sezon hiç forma giymedi

Fenerbahçe tarafından kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş, bu sezon hiç forma giymedi. Geçen sezon da sadece 20 maça çıkabilen oyuncu, 3 gol, 1 asist kaydetti.

Kariyer boyunca toplam 205 karşılaşmada görev alan Sinan Gümüş, 46 kez rakip fileleri havalandırırken, 22 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler