Teknik direktör Sinan Kaloğlu: "Gelen teklifleri reddettim"

27.09.2024 - 13:03 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 13:08

Son olarak Gençlerbirliği'nde görev yapan teknik direktör Sinan Kaloğlu, hedefinin Süper Lig'de takım çalıştırmak olduğunu ve bu nedenle Trendyol 1. Lig'den gelen teklifleri reddetiğini açıkladı.

Teknik direktör Sinan Kaloğlu: "Gelen teklifleri reddettim"

AJANSSPOR - HABER

Son olarak Tredyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'ni çalıştıran teknik direktör Sinan Kaloğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu.

43 yaşındaki çalıştırıcı artık hedefinin Süper Lig'de bir takım çalıştırmak olduğunu, bu nedenle 1. Lig'den gelen teklifleri reddettiğini söyledi.

"Trendyol 1. Lig'den gelen bütün teklifleri reddettim"

Altay, Süper Lig'deyken ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Kaloğlu, ''Süper Lig'de çalışmak istiyorum, açıkcası Trendyol 1. Lig'den gelen bütün teklifleri reddettim. Bu işler biraz da nasip, doğru planlama işi... Bize görev verecek insanlarla aynı noktada olmamız gerek.'' şeklinde konuştu.

''Ben Beşiktaş teknik direktörü olsam, maç toplantısında 11'e ilk olarak"

Futbolculuğu döneminde forma giydiği Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Rafa Silva'ya övgüler yağdıran Sinan Kaloğlu, ''Ben Beşiktaş teknik direktörü olsam, maç toplantısında 11'e ilk olarak, kesinlikle Rafa Silva'yı yazarım. Rafa denge bozan bir oyuncu, blok aralarında harika oynayabilen bir oyuncu. Aynı zaman hızlı hücumlarda etkili kontraatak yapıyor. Kapanan savunmalarda çok etkili, rakibi bozuyor. Top getiren, dripling yapan, pozisyon hazırlayan, gol atan bir oyuncu'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler