Altay’da Sinan Kaloğlu, 5-1'lik Boluspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
04.12.2022 - 22:17 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 22:23

5-1'lik Boluspor maçı sonrası Altay’ın teknik direktörü Sinan Kaloğlu, galibiyeti Göztepe maçında yaralanan kaleci Ozan’a ve taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi.

Altay’da Sinan Kaloğlu, 5-1'lik Boluspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Boluspor’u konuk eden Altay, rakibini 5-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, galibiyeti Göztepe maçında yaralanan kaleci Ozan’a ve taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi.

"Geçen haftaki olayları şiddetle kınıyoruz"

Kaloğlu, sahada iyi bir mücadele verdiklerini ifade ederek, “İyi ve hızlı bir oyun vardı. Geçen haftaki olayları şiddetle kınıyoruz. Futbolun içinde bunları istemiyoruz. Münferit olaylarda iki kulüp de zarar gördü. Kaleci Ozan, mental olarak hazır olmadığı için oynatamadık. Genç kaleci Mustafa çok iyi oynadı.

"Başarıyı ortaya koyuyorlar”

Kaloğlu, "Bu olayların faturasını takımlara çıkarmasınlar. Çocuklar karakterlerini ortaya koyup kimsenin beklemediği başarıyı ortaya koyuyorlar” dedi.

"Golleri kaleci Ozan’a ve taraftara armağan ettik"

Rakiplerinin ligin en az gol yiyen takımı olduğunu ifade eden Kaloğlu, “Onlara karşı iyi hazırlandık. Bu hazırlığı oyuncularım iyi ortaya koydu. Taraftarımız burada yoktu ama golleri kaleci Ozan’a ve taraftara armağan ettik. Umarım bu çıkışımız, bu oyunumuz devam eder” diye konuştu.

Ne olmuştu?

Spor Toto 1. Lig’in 15. hafta maçında oynanan Göztepe-Altay maçında saha birden karışmıştı. Derbinin 23’üncü dakikasında Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından sarı-kırmızılı tribününde bazı taraftarlar yaralandı. Bunun üzerine sahaya iki ambulans girdi ve oyun durdu. Sahaya giren bir taraftar, korner direğini yerinden sökerek Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e arkadan vurdu.

Sinan Kaloğlu'nun Altay performansı

Bu sezon Altay ile toplam 16 maça çıkan Sinan Kaloğlu, 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler