Sinan Kaloğlu'ndan Galatasaraylı Kazımcan Karataş Yorumu

İsa Kethüda
29.05.2023 - 09:57 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 10:05

Son dakika spor haberi: Süper Lig ekibi Galatasaray'ın sol beki Kazımcan Karataş'ın eski hocası Sinan Kaloğlu hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Sinan Kaloğlu'ndan Galatasaraylı Kazımcan Karataş Yorumu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig takımı Gençlerbirliği'nde mucizeyi gerçekleştirilen teknik direktör Sinan Kaloğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kaloğlu, Galatasaray'da forma giyen Kazımcan Karataş, Mete Kaan ve geleceği hakkında da konuştu. Detaylar...

"Gençlerbirliği'nde şampiyonlukla eşdeğer bir başarı elde ettik"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sinan Kaloğlu, "Gençlerbirliği'nde şampiyonlukla eşdeğer bir başarı elde ettik. Benim buraya gelmemin en büyük sebebi; Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın'dı. Serkan Aydın'a, Emrah Yıldız'a ve başkanımız Niyazi Akdaş'a çok teşekkür ederim. 

"Zoru başardık ve çok mutluyuz"

Gençlerbirliği'nde inanılmaz bir aile yapısı var. Zorlu bir sezon geçti; bu süreçte Metin Diyadin, Taşkın Aksoy ve Mustafa Dalcı Hocalarıma da teşekkür ederim. Onlar da bu mücadele içerisinde yer aldı. Kısacası zoru başardık ve çok mutluyuz" dedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a La Liga'dan orta saha! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Sinan Kaloğlu, Gençlerbirliği'nde devam edecek mi? 

"Gençlerbirliği'nde devam edecek misiniz?" sorusuna Sinan Kaloğlu, "Gençlerbirliği'yle sözleşmem devam ediyor. Kısa vadede hedefimiz takımımızı ligde tutmaktı bunu da başardık. Amacımız; Gençlerbirliği'ni layık olduğu eski günlerine döndürmek. Bilindiği üzere Gençlerbirliği'nde kongre süreci var; Niyazi Akdaş başkanımız devam ederse devam edeceğim. Niyazi Başkan bu süreçte çok yalnız bırakıldı umarım başkanımıza destek olurlar" cevabını verdi.

Kazımcan Karataş, A Milli Takım'a 

Altay'dan öğrencileri Efe Sarıkaya ve Kazımcan Karataş'a ayrı bir parantez açan Kaloğlu, "Efe için sezon içerisinde yurt dışından teklifler geldi. Efe'nin ülkemizi Avrupa'da temsil edeceğini düşünüyorum. Kazımcan Karataş'la geçtiğimiz sezon Altay'da çalışmış ve kendisine şans vermiştim. 

O dönem 3'lü oynadığımız için Kazımcan hem hücum hem de defansif yönlerini geliştirmişti. Kazımcan'ın uzun yıllar Galatasaray'da oynayacağını ve A Milli Takımımızın vazgeçilmez oyuncusu olacağını düşünüyorum" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
İşte Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik adam!
Habere Git

Mete Kaan için girişim 

Mete Kaan için Eyüpspor'a teklif yapacaklarını belirten Sinan Kaloğlu, "Mete Kaan Demir; Eyüpspor'un oyuncusu ve sözleşmesi kulübüyle devam ediyor. Mete Kaan'ı kadromuzda görmek isteriz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler