Sinan Kaloğlu’ndan hakem isyanı

Akın Ungan
12.05.2024 - 18:43 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 18:45

TFF 1. Lig'de Play-off’a kalamayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Tuzlaspor maçındaki hakem kararlarına isyan etti. İşte tüm detaylar.

Sinan Kaloğlu’ndan hakem isyanı

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig’in son haftasında rakibini yenmesi halinde play-offlara kalmaya hak kazanacak olan Sinan Kaloğlu yönetimindeki Gençlerbirliği, Tuzlaspor deplasmanına konuk oldu. Müsabakanın büyük bir bölümünü üstün sürdüren Ankara temsilcisi üstünlüğünü koruyamadı ve maçtan bir puanla ayrıldı.

90+2’de yıkıldı

Tuzlaspor forması giyen Philip Gameli’nin 31. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Kırmızı-Siyahlılar karşılaşmadaki 60 dakikalık bölümde üstüğünlüğünü korudu. Karşılaşmanın böyle bitmesi halinde play-off’lara kalabilecek Kırmızı-Siyahlar 90+2’de kalesinde gördüğü golle yıkıldı.

Maçtan sonra hakem isyanı

Gençlerbirliği’nin tecrübeli teknik direktörü Sinan Kaloğlu maçtan sonra sosyal medya hesabından Tuzlaspor’un attığı golünde faul olduğunu iddia ettiği pozsiyonu paylaşarak “ Maçın hakemi Yasin Kol, VAR hakemleri Kutluhan Bilgiç ve Onur Özütoprak bu pozisyona nasıl faul vermezsiniz? Kalecimize faul var. Gol iptal olmalıydı. 90+3’te play-off hakkımızı çaldınız. Emeklerimizi çaldınız!” ifadelerini kullandı.

Skor iki takıma da yaramadı

Gençlerbirliği mücadeleye play-off’lara kalmak için çıkarken Tuzlaspor’da küme düşmemek için sahadaki yerini aldı. Kazanan takımın istediği sıralamayı elde edeceği mücadelede iki takımda sahadan bir puanla ayrıldı ve sahadan mutsuz ayrıldı. 90+2’de Sadık Baş’ın attığı gol Gençlerbirliği’nin umutlarını söndürse de Tuzlaspor’u ligde tutmaya gitmedi. Tuzlaspor ligde oynadığı son yeni maçta mağlubiyeti görmemesine rağmen 1. Lig’e veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler