Sinan Kurt ve Kerem Demirbay’a Süper Lig’in devleri talip oldu

06.03.2018 - 13:52 | Son Güncellenme: 06.03.2018 - 13:52

Sinan Kurt ve Kerem Demirbay’a Süper Lig’in devleri talip oldu

Türk asıllı Alman futbolcular Kerem Demirbay ve Sinan Kurt ile ilgili olarak dikkat çekecek açıklamalar geldi. İki futbolcunun sık sık Türk takımlarıyla anıldığın dikkat çeken Menajer Ergin Yücetaş, iki yıldızın geleceğiyle ilgili olarak önemli ifadeler kullandı.

‘İngiliz devleri Kerem Demirbay’ı takip ediyor’

"Kerem Demirbay’la tanıştığımda 18 yaşındaydı. Hamburg’a transfer olduktan sonra sürekli kiraya verildi. Hoffenheim’a transfer olduktan sonra şans verildi ve O da şansını iyi kullandı. Şu an Türkiye’ye gelmeyi planlamıyor. Bir an önce sakatlığını atlatıp Bundesliga’da kendisini göstermek istiyor. Almanya Milli Takımı’yla Dünya Kupası’na gitmek istiyor."

"İngiliz kulüplerinin scoutlarıyla sürekli görüşüyorum. Kerem’i izliyorlar, resmi teklif de 1-2 tane oldu ama şu an Bundesliga’da kalmak istiyor."

"Menajerliğini yaptığı Sinan Kurt’la ilgili olarak da bilgi veren Ergin Yücedağ, genç futbolcuya Türkiye’den önemli takımların talip olduğunu söyledi."

"Sinan Kurt, 17 yaşında Bayern Münih’e transfer oldu. Dünya yıldızı futbolcularla çalıştı, o kadroda şans bulması çok zordu. Guardiola O’nu çok istemişti. U19 Milli Takımı’nda forma giyerken Manchester City’de oynayan Leroy Sane’nin iki adım önündeyd. Kalite olarak çok üst düzey bir oyuncu ama bir an önce oynamaya başlaması lazım. Türkiye’den çok arayan oldu ama şu an Almanya’da oynayıp kendisini göstermek istiyor."

"Türkiye’den birkaç tane takım Sinan için beni aradı. İsim veremem ama 4 büyük takımdan beni aradılar."

"Menjer Bülent Hatipoğlu, dönem dönem adı Türk takımlarıyla anılan Portekizli savunma oyuncusu Rolando ile ilgili bilgi verdi. Portekizli futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini ifade eden Hatipoğlu, 32 yaşındaki oyuncunun Türkiye’de forma giymek istediğini söyledi."

'Rolando için Fenerbahçe ve Trabzonspor’la görüştük'

"Rolando, Türkiye’ye gelmek istiyor. Trabzonspor ile bu sezon dirsek teması kurduk. Sözleşmesi bu sezon bitiyor. Çok takım istiyor ama Türkiye’ye getirebilirsek ne mutlu. Bonservisi yok, makul de bir ücret istiyor."

"Rolando gibi dünya çapında Portekiz Milli Takım oyuncusunu Türkiye’ye hediye etmek isteriz. Türkiye hakları bizde. Türkiye’de Trabzonspor ve Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Düdük parayı verenin elinde olacak. Kulübü sözleşmeyi uzatmak istiyor ama Rolando istemiyor. Galatasaray olur, Fenerbahçe olur, Beşiktaş olur… Dünya çapında bir oyuncu, bir marka kendisi…"

AJANSSPOR ÖZEL / KORAY GEÇGEL

Senin için hazırladığımız haberler