Sinan Yücer: 'Fair-Play ödülü için bunu yapmadım'

26.09.2018 - 15:07 | Son Güncellenme: 26.09.2018 - 18:07

Sinan Yücer: 'Fair-Play ödülü için bunu yapmadım'

Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, takımının Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Altınordu ile yaptığı maçta centilmence bir harekete imza attı. Yücer, 3 oyuncu değişikliği hakkını kullandıktan sonra 82. dakikada Kerim Alıcı'nın sakatlanmasıyla eksilen Altınordu karşısında, takımından Ahmet Yazar'ı oyundan çıkararak maçın 10'a 10 tamamlanmasını sağladı. Sinan Yücer, yaşananları Radyospor'a anlattı.

Sinan Yücer, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Hiçbir amaç peşinde olmadığını belirten Sinan Yücer, "Oyunun 82. dakikasında bir oyuncumuz, Altınordulu futbolcuyla çarpıştı. Sonrasında sahaya ambulans girdi, futbolcu oyuna devam edemedi. O esnada Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'na 'Hocam oyuncu değiştirme hakkınız bitti mi?' diye sordum. Hüseyin Hoca da bittiğini söyledi. 'Hocam ben de oyundan bir kişi çıkaracağım' dedim. Anlık verdiğim karardı. Defalarca yaşasam yine aynı kararı alırım. Sporun insan ilişkilerini geliştirici bir unsur olduğunu düşünüyorum. Bu kadar gündeme gelecek bir davranış olduğunu da düşünmüyorum. Bizim hayata bakış açımız bu. Allah bize konuştuklarımızı yaşama fırsatı verdi. Fair-Play ödülü için bunu yapmadım" dedi.

'Mutluyuz...'

Kupada tur atladıkları için mutlu olduğunu belirten Yücer, "Hedefimiz bizi seyreden insanlara güzel maçlar izletmek. Kupada tur atladığımız için mutluyuz. Bu sezon altyapımıza da ağırlık verdik. Dünkü mücadelede beni en çok mutlu eden altyapıdan gelen oyuncularımızın performansıydı" ifadelerini kullandı.

Barış ve Berke, Kerim'i ziyaret etti

Fenerbahçeli oyuncular Barış Alıcı(Kerim'in kardeşi) ve Berke Özer, Kerim Alıcı'yı hastanede ziyaret etti.

Senin için hazırladığımız haberler