Formula 1'de Singapur GP son antrenman seansı tamamlandı!

21.09.2024 - 13:25 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 13:44

Formula 1'de bu sezonun 18. durağı Singapur Grand Prix. Sıralama turları öncesi düzenlenen 3. antrenman seansında zirvede Lando Norris yer aldı. Detaylar.

Formula 1'de Singapur GP son antrenman seansı tamamlandı!

AJANSSPOR HABER

Singapur'a konuk olan Formula 1 pilotları, sıralama turları öncesinde düzenlenen 3. antrenman seansında piste çıktı. Gridin en hızlısı olan ve arka kanadı ile tartışmalara sebebiyet veren McLaren, son antrenman seasında zirveye kanatlandı. Lando Norris ile 1. olan McLaren, Oscar Piastri ile 3. sırayı da antrenmanda almış oldu.

Mercedes yükselişe devam ediyor

Bu sezona iyi başlayamayan ama getirdiği güncellemelerden olumlu sonuçlar alarak 2024 sezonunda 3 galibiyet elde eden Mercedes, Singapur'daki 3. antrenman seansında 2. sırayı George Russell ile aldı.

Lewis Hamilton ise son antrenman seansını 7. sırada tamamlandı.

Max Verstappen, Ferrari'lerin önünde

Red Bull pilotu Max Verstappen, tam 7 yarıştır GP zaferi elde edemedi. Son antrenman seansında 4. sırada yer alan Hollandalı pilot, Ferrari pilotları arkada bırakmayı başardı.

Ferrari'nin Monakolu pilotu Charles Leclerc, antrenman seasında Max Verstappen'in arkasında 5. sırada yer aldı. Carlos Sainz ise antrenman seansını 6. sırada tamamladı.

Singapur GP sıralama turları ne zaman?

Seansın sonunda Norris'in 1:29.646'lık derecesini geçebilen olmadı böylece Lando Norris seansı lider tamamladı.

Russell, Piastri, Verstappen, Leclerc, Sainz, Hamilton, Albon, Colapinto ve Alonso sırasıyla ilk 10'u tamamladılar. Singapur Grand Prix'si sıralama turları TSİ 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 4 ve TOD ekranlarından yayınlanacak.


Senin için hazırladığımız haberler