Singleton: "Efes için şampiyonluğu kazanacağız"

İsa Kethüda
04.05.2021 - 21:39 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 21:46

THY Avrupa Ligi Play-Off turu serisi 5. maçında Anadolu Efes, sahasında Real Madrid'i 88-83 yendi. Karşılaşma sonrası maçın oyuncusu Chris Singleton ve Vasilije Micic konuştu.

Singleton: "Efes için şampiyonluğu kazanacağız"

AJANSSPOR-HABER

THY Avrupa Ligi Play-Off turu serisi 5. maçında Anadolu Efes'in sahasında Real Madrid'i 88-83 yenip Final-Four'a kaldığı maç sonrası Chris Singleton ve Vasiije Micic açıklamalarda bulundu. 

Efes için şampiyon olacağız


Efes için şampiyonluğu kazanacaklarını söyleyen Singleton, "Ben kazanmak istiyorum sadece. Koç bana inanıyor. Tüm mücadelemi koymak istedim. Umarım Efes için şampiyonluğu kazanacağız. Çok kötü başladık. 1 gün 6 oyuncu var idmanda, çok iyi hatırlıyorum. Tüm sezon boyunca insanlar bizden kuşku duydu. Şimdi Final Four’dayız" ifadelerini kullandı. 

Singleton maçı 26 sayı ve 8 ribaund ile tamamladı.

Baskı hissettik

Vasilije Micic ise, "Bence 4 maçtan sonra çok büyük bir baskı hissettik. Dışarıdan izleyen herkes için çok normaldi. Biz o baskı ile mücadele hissettik. Şu anda boş hissediyorum, diyeceğim hiçbir şey yok. Zamanımız varsa tüm gece takım arkadaşlarımdan bahsedebilirim. Singleton en başından beri çok iyi bir oyun ortaya koydu. Çok tecrübeli bir oyuncu. En önemli maçta çok önemli bir iş yaptı" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler