'Sınırsız adamlar' S Sport'ta sahne aldı! Güneş Batı'dan doğdu...

08.03.2021 - 08:53 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 09:30

NBA haberleri... NBA'de All-Star heyecanı S Sport ekranlarında yaşandı. Doğu Konferansı takımına Kevin Durant, Batı Konferansı takımına ise LeBron James kaptanlık yaptı. All-Star maçında LeBron güldü. İşte All Star maçıyla ilgili detaylar...

'Sınırsız adamlar' S Sport'ta sahne aldı! Güneş Batı'dan doğdu...

AJANSSPOR-HABER

Bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla tek bir gün içindeki etkinliklerle sınırlı şekilde gerçekleştirilen All-Star gecesinde Doğu Konferansı takımına Kevin Durant, Batı Konferansı takımına ise LeBron James kaptanlık yaptı. ABD'nin Atlanta kentindeki State Farm Arena'da düzenlenen, S Sport ve S Sport Plus'tan basketbolseverlerle buluşan 70. Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star maçını LeBron James'in takımı 170-150 kazandı.

Lebron'un takımı kazandı

Maç genelinde üstün bir oyun sergileyen LeBron'un takımı ilk çeyreği 40-39, ikinci çeyreği 100-80 ve üçüncü çeyreği de 146-125 önde kapatırken, maçı da 20 sayı farkla 170-150 kazandı. Böylece LeBron'un takımı son 4 yılda 4. kez All-Star galibiyetine ulaşmış oldu.


Kobe Bryant MVP ödülünü Antetokounmpo kazandı

Bu yıl verilen Kia Kobe Bryant MVP Ödülü'nü ise LeBron'un takımından Giannis Antetokounmpo kazandı. Antetokounmpo, maçı 16'da 16 şut isabetiyle 35 sayıyla tamamladı. Aynı takımdan Damian Lillard 32, Stephen Curry ise 28 sayı ile gecede öne çıkan diğer isimler oldu.

Durant'ın takımında kim, kaç sayı attı?

Kevin Durant'ın takımında ise Bradley Beal 26, Kyrie Irving 24 ve James Harden ise 21 sayı ile takımlarına katkı yaptılar.

Smaç yarışmasını kim kazandı?

Geçen yıl helikopter kazasında hayatını kaybeden ünlü basketbolcu Kobe Bryant'ın da anıldığı gecede düzenlenen smaç yarışmasını Portland Trail Blazers'tan Anfernee Simons kazanan basketbolcu oldu. 21 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Simons, merakla beklenen yarışmada Obi Toppin ve Cassius Stanley'yi geride bırakma başarısı gösterdi.

Yetenek yarışması Sabonis'in

Öte yandan Yetenek Yarışması finalinde Nikola Vucevic'i geçen Domantas Sabonis ödülün sahibi oldu. Sabonis, final öncesinde Luka Doncic'i farkla eleyip ardından Julius Randle'ı geride bıraktı. Diğer finalist Vucevic ise önce Chris Paul'u, sonra da Robert Covington'ı saf dışı bıraktı.

Finalde iki oyuncu da 3 sayı bölgesine birbirlerine yakın olarak geldi. İsabetsiz ilk atışlar sonrası Sabonis hedefi buldu ve şampiyonluğu kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler