Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen ile Siopis, Kasımpaşa Yenilgisini Değerlendirdi

08.04.2023 - 22:53 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 22:58

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen ile Siopis maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen ile Siopis, Kasımpaşa Yenilgisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa, sahasında ağırladığı Trabzonspor'u duran toplardan bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen ile Siopis açıklamalarda bulundu.

Siopis: "Taraftarlarımızdan özür diliyorum"

Bordo mavil takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Yunan futbolcu Siopis, "Maç hakkında çok fazla şey söylemek istemiyorum. Kulübün içindeki durum çok zor bir durum. Mental anlamda zorlandığımız durumlar da oldu. Maç hakkında söyleyebileceğim tek şey buraya gelen taraftarlarımızdan özür diliyorum." dedi.

Hüseyin Türkmen: "Bir türlü istediğimiz gibi olmuyor"

Trabzonspor'un 25 yaşındaki defans oyuncusu Hüseyin Türkmen ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Bugünkü maça galibiyet odaklı çıkmıştık. Kötü gidişata son vermek istiyorduk. Takım arkadaşlarımızla aslında bütünüz. Kenetlendik, bunu değiştirmek istiyoruz. Ama bir türlü istediğimiz gibi olmuyor. Maça iyi başladık ama Edin abinin sakatlığı işleri değiştirdi. 

İlgini Çekebilir
Fırtına'lı günler... Paşa da puansız yolladı!
Habere Git

"Geçen senenin şampiyonuna yakışmayan bir durum"

Trabzonspor bu durumu hak etmiyor. Bunu bir an önce değiştirmemiz lazım" "Baskıdan ziyade geçen senenin şampiyonuna yakışmayan bir durum. Mağlubiyetler, kötü performanslar bize yakışmıyor. Bunu değiştirmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler