Sir Hüseyin Eroğlu!

01.08.2017 - 11:48 | Son Güncellenme: 01.08.2017 - 11:48

Altınordu yönetimi, kırmızı-lacivertli ekipte 6. sezonuna girmeye hazırlanan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nu Manchester United’ın efsane menajeri Alex Ferguson gibi yetkilerle donatıyor.

Altınordu çatısı altındaki tüm ekiplerin başında “Birinci Teknik Direktör” unvanıyla görev yapan Eroğlu, Başkan Seyit Mehmet Özkan, Başkan Vekili Barış Orhunbilge ve İletişim Sorumlusu Ali Ergöçmez ile birlikte İcra Kurulu’nun içerisine girdi.

Futbolun idari ve teknik yapılanmasının sorumluluğunu alan Eroğlu, böylelikle Manchester United’in “Sir” unvanlı menajeri Ferguson gibi yetkilerle donatıldı. Eroğlu’nun bu göreve getirilmesiyle birlikte Genel Kaptan olarak görev yapan Sedat Gündoğdu ile yollar ayrıldı.

Altınordu, A Takım kadrosuna giremeyen gençlerin aynı sistemle eğitimlerine devam edecekleri “Çözüm Ortağı”  bir kulüp ile anlaştığı takdirde Başkan Özkan, Gündoğdu’ya bu sistemin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini görevini teklif edecek.

İKİ HAZIRLIK MAÇI DAHA

Altınordu, yeni sezon öncesindeki hazırlık maçları serisine ara vermeden devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekip, Çarşamba günü saat 20:00’de Göztepe ile İzmir Atatürk Stadı’nda oynayacak. Daha önce Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor, Denizlispor ve Keçiörengücü ile mücadele eden Altınordu, son hazırlık sınavını ise 6 Ağustos Pazar günü Manisa’da Akhisar Belediyespor karşısında verecek.

Senin için hazırladığımız haberler