Sırbistan'da Giovanni Guidetti ve Igor Kolakovic ile yollar ayrıldı

19.09.2024 - 15:30 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 15:47

Sırbistan Voleybol Federasyonu tarafından yapılan yeni açıklamada Sırbistan'ın kadın ve erkek milli takımlarında başantrenörlük yapan Giovanni Guidetti ve Igor Kolokovic'in ayrılıkları duyuruldu.

Sırbistan'da Giovanni Guidetti ve Igor Kolakovic ile yollar ayrıldı

AJANSSPOR - HABER

Sırbistan'da çifte ayrılık yaşandı. Sırbistan Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Sırbistan Milli Erkek Voleybol Takımı başantrenörü Igor Kolakovic ve Sırbistan Milli Kadın Voleybol Takımı'nın çalıştırıcısı Giovanni Guidetti ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Guidetti 'Sanırım son maçımdı' demişti

Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan eli boş döndü. Turnuvanın çeyrek finalinde İtalya'ya 24-26, 20-25 ve 20-25'lik setlerle 3-0 mağlup olan Sırbistan olimpiyatları yedinci sırada tamamladı. Takımın başantrenörü Giovanni Guidetti ise maç sonunda yaptığı açıklamalarda şunları söylemişti: "Sözleşmem bitti, tüm yaz boyunca federasyondan kişilerle sadece 3 dakika konuştum. Sanırım bu benim son maçımdı. Bilmiyorum. Tüm yaz sadece üç dakika. Biraz Whatsapp üzerinden ama yüz yüze, üç dakika. Yani ihtiyacım olan her şey vardı, program, profesyonel kadro... Ama iletişim, konuşma, planlama yoktu... Muhtemelen hepimiz bu madalyayı kazanmayı umuyorduk. Ve bu olmadı."

Kolakovic, Halkbank'a transfer oldu

AXA Sigorta Efeler Ligi ekibi Halkbank geçtiğimiz haftalarda Igor Kolakovic'in transferini duyurmuştu. 59 yaşındaki Karadağlı çalıştırıcı yeni sezonda Ankara ekibinde yer alacak.

İlgini Çekebilir
Halkbank'ta yeni kaptan Micah Ma'a oldu
Habere Git

Guidetti, VakıfBank ile devam ediyor

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'a 2008-2009 sezonunda transfer olan İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti yeni sezonda da Sarı-Siyahlı ekibi çalıştıracak.

Senin için hazırladığımız haberler