Sırp ekibi Ogenyi Onazi'yi transfer etmek istiyor

24.06.2020 - 14:51 | Son Güncellenme: 24.06.2020 - 15:00

Sırp ekibi Ogenyi Onazi'yi transfer etmek istiyor

Sırbistan Ligi ekiplerinden FC Kızılyıldız, Süper Lig takımlarından Denizlispor'da forma giyen Ogenyi Onazi'yi transfer etmek istiyor.

İsa Kethüda - AJANSSPOR

Mondo.rs sitesinde yer alan habere göre; Sırp ekibi, sezon sonunda Denizlispor ile sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Dejan Stankovic yakından tanıyor

Haberde, Kızılyıldız teknik direktörü Dejan Stankovic'in de Onazi'yi İtalya'da Lazio'da forma giydiği dönemden beri takip ettiği ve kadrosunda görmek istediği belirtildi. 

Opsiyonu var

Ayrıca, 27 yaşındaki oyuncunun yeşil-siyahlı ekiple 1 yıl daha opsiyonu bulunuyor (2021 yılına kadar). Denizlispor'un lig bitiminde bu opsiyonu kullanıp kullanamayacağı ise henüz bilinmiyor.

Milli takıma geri dönüyor

Öte yandan sakatlığı nedeniyle 2 yıldır Nijerya milli takım formasından uzak kalan Onazi, teknik direktör Gernot Rohr ile temas halinde olduğunu söyledi.

"Tekrar forma giyeceğimden eminim"

Onazi, "Antrenörlerle sürekli görüşüyorum ve yeni anlaşmasından dolayı da kendisini tebrik ediyorum. Sürekli de hocalarla konuşamazsınız ve görüşemezsiniz, çünkü benim işim futbol oynamak ve bunu oldukça iyi yaptığımda tekrar milli takımda olacağımdan eminim" dedi.

1 gol 3 asist

Bu sezon 10 maçta sahaya çıkan Onazi; 1 gol ve 3 asist kaydetti.

Yasal Uyarı: Bu yazı, Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler