Şişecam V-Block teknolojisi ile koronavirüsü yok mu etti?

05.07.2020 - 21:28 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 21:30

Şişecam Topluluğu cam yüzeylerde virüs ve bakterilere karşı “V-Block” teknolojisini geliştirdi. , Şişecam Topluluğu cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirerek, salgına karşı sürdürülen mücadeleye önemli ölçüde katkı sağlayacak bir buluşu hayata geçirdi. Peki nasıl kullanılıyor, virüsü tamamen yok mu ediyor, virüs aşısı mı bulundu? Fiyatı ne kadar ve nerede üretildi? İşte bu ve benzeri soruların cevabı haberimizde yer alıyor...

Şişecam V-Block teknolojisi ile koronavirüsü yok mu etti?

Şişecam Topluluğu cam yüzeylerde virüs ve bakterilere karşı “V-Block” teknolojisini geliştirdi. , Şişecam Topluluğu cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirerek, salgına karşı sürdürülen mücadeleye önemli ölçüde katkı sağlayacak bir buluşu hayata geçirdi. Peki nasıl kullanılıyor, virüsü tamamen yok mu ediyor, virüs aşısı mı bulundu? Fiyatı ne kadar ve nerede üretildi?  İşte bu ve benzeri soruların cevabı haberimizde yer alıyor...

Şişecam Topluluğu, sahip olduğu üstün Ar-Ge kabiliyeti ve üretimden gelen gücünü birleştirerek, dünyada cam ev eşyası alanında çok önemli bir ilke imza attı. Haber sosyal medyada büyük yankı bulmaya başladı. 

Şişecam Topluluğu cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirerek, salgına karşı sürdürülen mücadeleye önemli ölçüde katkı sağlayacak bir buluşu hayata geçirdi.

Yüzde 100 yerli teknolojiyi öncelikle cam ev eşyası ürünlerine uygulayacak olan Şişecam Topluluğu, ürünlerini Türkiye’de satışa sunduktan sonra tüm dünya pazarlarına da açacak. Şişecam Topluluğu tarafından geliştirilen “Antimikrobiyal V-Block Teknolojisi” normalleşme sürecine olduğu kadar ülkemiz ekonomisine de büyük ölçüde katkı sağlayacak.

 
Senin için hazırladığımız haberler