Cenk Laleci, İstanbulspor maçında yaşananlar ile ilgili konuştu!

İsa Kethüda
07.11.2021 - 14:04 | Son Güncellenme: 07.11.2021 - 14:09

Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, İstanbulspor'a 3-2 mağlup oldukları maçla ilgili gündeme dair kritik açıklamalarda bulundu.

Cenk Laleci, İstanbulspor maçında yaşananlar ile ilgili konuştu!

Nazım TÜRKNAS - Volkan YILMAZ / AJANSSPOR

Radyospor'da yayınlanan Üçleme programı Nazım Türknas- Volkan Yılmaz’a konuk olan Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, gündeme dair kritik açıklamalarda bulundu.

Hakem 'Bitse de gitsek' havasındaydı

Laleci, "Cuma akşamı oynanan maçın 61. Dakikasına kadar yardımcı hakeme söylüyoruz, görünmüyor bir şey diyoruz, orta hakem görüyordur diyor. Ya o görüyor da biz görmüyoruz diyorum yine de oynatılıyor. Spiker bile maçı anlatamaz oldu ama hakem inat etti heralde oynatalım bitsin diyerek. Zaten sonrasında 61'de tatil edildi ama sonrasında da çeşitli sıkıntılar yaşadık. Tüm çalışmalarımız, planlamalarımız tuttu ama bu duruma karşı bir önlem almamıştık, yani hakem ve hakemleri düşünememiştik" dedi.

Hakemler, futbolun içinden gelmeli

Hakemlerin maçlara  daha konsantre çıkması gerektiğini belirten Laleci, konuşmasına şöyle devam etti:  "Çeşitli hatalar oldu maçta da ama ne yazık ki bunlar ne ilk ne de son olacak ülkemizde. O yüzden tüm hakemlerin maçlara daha konsantre çıkmaları lazım. Ayrıca artık hakemlerin de futbolun içinden gelmiş isimler olması lazım. Öğretmen, bankacı, eczacı... Ne iş yapıyorsun? Hakemim. Nasıl olacak bu iş? Futbolun içinden gelmeleri şart."

Başkanımız ince eleyip, sık dokuyor

Laleci, "Ben 3 yıl önce ilk başladığımda başkanımızla bir yol çizdik. Tahir Başkanımız şöyledir; Real Madrid'ten Ramos'u alalım desek, bi izleyelim de bakarız der. Öyle bir huyu var başkanımızın da. Yani detaylı şekilde ince düşünerek ilerliyoruz transferlerde de her daim öyle olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

İbrahim belki devre arası gider

Memenspor Teknik Direktörü konuşmasına şöyle devam etti: "İbrahim Aşan burada 1. Amatör takımda oynuyordu, Tirespor'da çok  gol attı. Başkanımızla görüştük, bir kampa alalım deneyelim dedik. Biz aldık denedik, bize diyor ki ben Manchester City'de Liverpool'da oynayacağım. Kendisine güveni yerinde, şu anda da talipleri var gibi. Bakalım, belki devre arasında gider belki devam ederiz bilemiyorum şu an."

2. devre çok farklı geçecek

Her maça konsantre olduklarını vurgulayan Laleci, "Sadece Adana deplasmanındaki maç hariç hepsine full konsantre çıktık. 90'larda yediğimiz goller var, yani bi şanssızlık da var. Şu an elimizdeki oyuncuların 7 8 tanesi geçen sene alt liglerde oynuyordu. Onlar da lige yavaş yavaş alışıyorlar haliyle ben sezonun 2. devresinin çok daha çetin geçeceğini düşünüyorum. Milli ara sonrası Balıkesir maçımız var, inşallah o maçla birlikte seri galibiyetler almaya başlarız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler