Sivas Belediyespor’da teknik direktörlüğe Yusuf Tokuş getirildi

Akın Ungan
31.12.2021 - 18:22 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 18:29

Sivas Belediyespor, Özer Karadaş'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Yusuf Tokuş'u getirdi. Önümüzdeki günlerde, imzalar atılacak. Tokuş kimdir?

Sivas Belediyespor’da teknik direktörlüğe Yusuf Tokuş getirildi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 34 puanla 5. sırada yer alan Sivas Belediyespor, Sakaryaspor mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Özer Karadaş ile yollar ayrıldı.

Yeşil-beyazlı ekip teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Yusuf Tokuş’u getirdi. Sivaslı teknik adam için önümüzdeki günlerde imza töreni düzenlenecek. Konu ile ilgili kulüpten kısa süre içerisinde resmi açıklama yapılacağı öğrenildi.
Diğer yandan Tokuş, 2014-2015 sezonunda Sivas Belediyespor’u çalıştırmış ve takımı şampiyonluğa taşımıştı.

Yusuf Tokuş kimdir?

Teknik Direktörlük karine Sivas Belediyespor ile başlayan Yusuf Tokuş, ilk sezonunda takımı şampiyonluğa taşıdı. Ardından Gölcükspor, Çorum Belediyespor, Sivasspor Altyapısı, Cizre Spor, Ağrı 1970 Spor, Nevşehir Belediyespor ve Bağcılar Spor Kulübü'nü çalıştırdı.

Son olarak Nevşehir Belediyespor'un başında resmi karşılaşmaya çıkan Yusuf Tokuş, Nevşehir ekibinin başında 12 maç yönetti. Bu mücadelelerin 4'ünde galip gelmeyi başarırken, 2'sinde beraberlik aldı. Tokuş 6 maçtan ise mağlubiyet ile ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler