Sivas, Gaziantep'i mağlup etti! Balde gole sevinirken oyundan atıldı...

14.09.2024 - 18:40 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 18:56

Süper Lig'in 5. haftasında, Sivasspor evinde Gaziantep FK'yi ağırladı. Ev sahibi ekip rakibini Rey Manaj, Balde ve Murat Paluli'nin golleriyle 3-2 mağlup etti.

Sivas, Gaziantep'i mağlup etti! Balde gole sevinirken oyundan atıldı...

AJANSSPOR HABER

Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, Süper Lig 5. hafta mücadelesinde Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK'yı evinde ağırladı.

Perdeyi Maxim açtı

Mücadelenin ilk glü 6.dakikada Gaziantep FK'dan geldi. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Alexandru Maxim, topu kalenin tam ortasına göndererek ağlarla buluşturdu.

Maxim'e cevap Rey Manaj'dan

Karşılaşmanın 37. dakikasından Sivassporlu Rey Manaj, köşe vuruşunu kullanan Pritchard'ın ortasında kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara göndermeyi başardı.

Keite Balde golünü attı oyundan atıldı

Karşılaşmanın 69. dakikasından ceza sahasının içinden sağ ayağıyla çektiği şutun gol olmasının ardından Sivasspor forması ile ilk golünü atan Keita Balde, gol sevincinde formasını çıkardığı için ikinci sarı kartını gördü ve oyundan atıldı.

Son 10 dakikada 2 gol çıktı

Maçın 83. dakikasında Murat Paluli, Sivasspor'un 3. golünü atarken Kenan Kodro ise 88. dakikada sahneye çıktı ve farkı 1'e indirdi. Kenan'ın attığı bu gol mücadelenin skorunu belirledi.

Senin için hazırladığımız haberler