Sivas'ın golcüsü yolcu! Rey Manaj...

Ali Bozkurt
25.07.2024 - 22:42 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 14:14

Süper Lig ekibi Sivasspor'un golcü oyuncusu Rey Manaj, kamptan ayrıldı. Geçen sezona damga vuran golcü oyuncuyu kampa taraftar karşılamıştı. Detaylar...

Sivas'ın golcüsü yolcu! Rey Manaj...

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon Sivasspor'da sezonun flaş isimlerinden Rey Manaj, Euro 2024 dönüşü Sivas'ta coşkuyla karşılanmıştı. Adı birçok takımla anılan Manaj, bugün Erzurum kampından ayrıldı.

Hedef Avrupa

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Erzurum'da geçiren Yiğidolarda geçen sezon takımının gol yükünü geçen 27 yaşındaki Arnavut golcü bu sezon kesin olarak ayrılacak gözüyle bakılıyordu.

Sivasspor ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu Avrupa'dan bir takımla anlaştığı için Erzurum kampından ayrıldığı gelen bilgiler arasında.

Story'de paylaştı

Sivas'ta çoşkuyla karşılanmasının ardından Erzurum kampına katılan Manaj, yurt dışından bir takımla anlaştığında dolayı kamptan ayrıldı. Öte yandan da Rey Manaj sosyal medya hesabından havalimanından valiz fotoğrafı çekerek paylaşımda bulundu.

Sezon performansı

Geçtiğimiz sezon Yiğidolara bonservissiz katılan 27 yaşındaki Arnavut golcü oynadığı 36 maçın 29'unda ilk 11 olarak sahadaydı. Bu maçlarda 22 gol atarken 3 de gol pası verdi. Geldiğinde 1.2 milyon euro piyasa değeri bulunan golcünün anlık piyasa değeri 5 milyon euro.

Euro 2024'de Arnavutluk ile 3 maçın 2'sinde ilk 11 oynayan oyuncu, gol katkısı veremedi.

Kamptan ayrılmasının sebebi ortaya çıktı

Ajansspor'da Salim Manav'ın geçtiği son bilgiye göre ise, Rey Manaj'ın kamptan ayrılmasının gerçek sebebi ortaya çıktı.

Sivasspor'un dün Erzurum kampı sona erdi. Teknik Direktör Bülent Uygun, takıma 3 gün izin verdi. Rey Manaj da izinli olduğu için bu süreçte yolculuk yaptı.

Sivasspor'un son etap kamp çalışmaları Sivas'ta olacak.

Senin için hazırladığımız haberler