Sivasspor'dan Rıza Çalımbay Açıklaması

14.04.2022 - 17:37 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 17:43

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör Rıza Çalımbay hakkında açıklama yaptı. Rıza Çalımbay Sivasspor ile devam edecek mi? İşte detaylar...

Sivasspor'dan Rıza Çalımbay Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken teknik direktör Rıza Çalımbay hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Tecrübeli teknik adamın sezon sonu sözleşmesi sona erdiğinde Kırmızı-Beyazlı ekipten ayrılacağı söylentilerine karşı Sivasspor'dan açıklama geldi.

Kulüpten açıklama geldi

Sivasspor'un konu ile ilgli yaptığı açıklama şu şekilde: "Son günlerde bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medya sayfalarında Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile sezon sonunda yollarımızın ayrılacağı yönünde birtakım iddialar, haberler yer almaktadır."

"Bu asılsız iddiaları ortaya koyanları gündeme getirmemek adına sessiz kalmayı tercih etsek de maalesef kopyala-yapıştır mantığı ile spekülasyon haberlerin hızla yayıldığını görmemiz üzerine bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur."

"Performansı bizleri mutlu etmektedir"

"Yaklaşık 3 sezondur takımımızın başında başarıyla görev yapan Sivas’ımızın öz evladı Rıza Çalımbay’ın ortaya koyduğu performans tüm camiamız gibi bizleri de ziyadesiyle mutlu etmektedir."

"Hocamız ile yola devam etmek istiyoruz"

"Sezon sonunda sözleşmesi bitecek değerli hocamız ile yola devam etmek istediğimizi kamuoyuna yüksek sesle bir kez daha yineliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler