Sivasspor: Böyle bir açıklama yok!

08.11.2020 - 22:56 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 22:57

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Galatasaray maçı sonrasında hakemlere tepki göstererek, "Bu lig böyle bitemez. Bir düzen var ve Galatasaray ne isterse o yapılıyor. Bugün Türk futbolu için kara bir gecedir" dediği gündeme geldi. Sivasspor bu açıklamanın asılsız olduğunu duyurdu.

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Galatasaray'a 2-1 kaybetti. Bu maç sonrasında Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, "Bu lig böyle bitemez. Bir düzen var ve Galatasaray ne isterse o yapılıyor. Bugün Türk futbolu için kara bir gecedir" dediği iddia edildi. Konuyla ilgili Sivasspor'dan açıklama ve yalanlama geldi.

Sivasspor'dan Mecnun Otyakmaz yalanlaması

DG Sivasspor Kulübü, sosyal medya hesabından Mecnun Otyakmaz’ın açıklama yaptığı yönündeki çıkan haberleri net bir dille yalanladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçının ardından Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, hiçbir medya kuruluşuna açıklamada bulunmamıştır. Sosyal medyada başkanımız Otyakmaz'ın ifadesiymiş gibi paylaşılan cümleleri Otyakmaz hiçbir şekilde kullanmamıştır, tamamen hayal ürünüdür. Kamuoyunun bu asılsız paylaşıma itibar etmemesini önemle rica ederiz.”

Senin için hazırladığımız haberler