Sivasspor - Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar'ın dansı sosyal medyada

Feride Kara
26.12.2022 - 21:17 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 22:15

Süper Lig'de 16. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Sivasspor - Galatasaray maçında düdük çalacak hakem Erkan Özdamar'ın dansı sosyal medyayı salladı

Sivasspor - Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar'ın dansı sosyal medyada

Süper Lig'de 16. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Sivasspor Galatasaray maçının hakemi Erkan Özdamar'ın dans ettiği video sosyal medyayı salladı. 

11 ay sonra Galatasaray maçında

Yeni FIFA kokartı takan Süper Lig hakemlerinden Erkan Özdamar 16 Ocak 2022'den sonra ilk kez bir Galatasaray maçına atandı. Özdamar 11 ay sonra sarı kırmızılı takımın bir maçını yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ali Saygın Ögel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

İlgini Çekebilir
Olay yorum: İki ruhlu Galatasaray... Okan Buruk dokunmamalı!
Habere Git

Hatayspor'a 4-1 kaybetmişti

Son olarak 16 Ocak 2022'de Galatasaray'ın Hatayspor'a 4-1 yenildiği karşılaşmadan düdük çalan Erkan Özdamar o günden beri sarı kırmızılı takımın maçlarında görev almamıştı. Özdamar Hatayspor maçındaki yönetimiyle Galatasaray tarafından tepki görmüştü. 

Süper Lig'de 16. hafta hakemleri

YARIN

17.00 MKE Ankaragücü - Ümraniyespor: MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ

17.00 Medipol Başakşehir - Antalyaspor: HALİL UMUT MELER

20.00 Fenerbahçe - Hatayspor: SARPER BARIŞ SAKA

28 ARALIK ÇARŞAMBA;

17.00 Alanyaspor - Kayserispor: TUGAY KAAN NUMANOĞLU

17.00 İstanbulspor - Kasımpaşa: SUAT ARSLANBOĞA

20.00 Fatih Karagümrük - Trabzonspor: ÜMİT ÖZTÜRK

29 ARALIK PERŞEMBE;

17.00 Sivasspor - Galatasaray: ERKAN ÖZDAMAR

17.00 Giresunspor - Gaziantep FK: ZORBAY KÜÇÜK

20.00 Beşiktaş - Adana Demirspor: ALİ ŞANSALAN

Galatasaray yeni lider

Bu hafta Sivasspor deplasmanında mücadele edecek Galatasaray Süper Lig'de İstanbulspor'u Bafetimbi Gomis'in 2 golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Ligdeki son 4 maçını kazanan sarı kırmızılılar 1 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu. 

Edin Dzeko listede

Devre arası için transfer hazırlıklarına başlayan Galatasaray'ın, Inter'de forma giyen Edin Dzeko için, Bosnalı futbolcunun İtalyan ekibinde kazandığı 5 milyon euro civarında bir teklif yaptığı belirtildi. Inter ise Dzeko'nun maaşında indirime giderek sözleşme uzatmak istiyor. 

 

Kazımcan Karataş sakatlandı

İstanbulspor maçından sonra Galatasaray, Kazımcan Karataş'ın sol ayak bileği dış yan bağlarının ön grubunda kopma ve orta grubunda kısmi yırtık tespit edildiğini duyurdu. Karataş'ın tedavisine başlandı. 

Senin için hazırladığımız haberler