Slavia Prag - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
03.11.2022 - 09:11 | Son Güncellenme: 03.11.2022 - 09:17

UEFA Konferans Ligi G Grubu 6. hafta maçında Slavia Prag ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Maç hangi kanalda, muhtemel ilk 11ler ve maçın saati gibi detaylar haberde.

Slavia Prag - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi G grubunda liderliğini sürdüren temsilcimiz Sivasspor, deplasmanda Slavia Prag'ın konuğu olacak. Zorlu karşılaşma öncesi muhtemel ilk 11'ler merak edilirken maç ne zaman ve hangi kanalda gibi meraklarda sürmeye başlandı. İşte detaylar...

Slavia Prag- Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun 6'ncı haftasında Slavia Prag, Sivasspor'u konuk edeceği karşılaşma Fortuna Arena'da oynanacak. Zorlu mücadelede Slovenyalı hakem Rade Obrenovic görev alacak. Slavia Prag - Sivasspor karşılaşması 20.45'te başlayacak. Maç TV8.5 ve Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Sivasspor'da eksikler kimler?

Kafilede sakatlığı bulunan Leke James, Clinton N’Jie ve Uğur Çiftçi yer almadı. Kırmızı-beyazlı ekibin 21 kişilik Prag kafilesinde şu isimler yer aldı:

“Ali Şaşal Vural, Muammer Yıldırım, Baver Kuçkar, Mehmet Albayrak, Murat Paluli, Aaron Appindangoye, Dimitrios Goutas, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal, Robin Yalçın, Kader Keita, Charis Charisis, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Dia Saba, Emre Gökay, Erdoğan Yeşilyurt, Max Gradel, Ahmed Musa, Mustapha Yatabare, Karol Angielski.”

İlgini Çekebilir
Sivasspor, Avrupa arenasında! Rakip Slavia Prag...
Habere Git

Muhtemel ilk 11'ler

Slavia Prag: Kolar, Ousou, Doudera, Kacharaba, Masopust, Olayinka, Jurecka, Dorley, Lingr, Jurasek, Tecl

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Goutas, Ziya Erdal, Caner Osmanpaşa, N'Jie, Sabi'A, Keita, Hakan Arslan, Gradeli Yatabare

Avrupa'da 28. maç

Sivasspor, Slavia Prag mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 28. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 27 karşılaşmada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda 32 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 49 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler