Ballkani - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
13.10.2022 - 09:38 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 09:55

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Sivasspor, deplasmanda Ballkani'nin konuğu oluyor. Zorlu karşılaşma ne zaman, hangi kanalda ve muhtemel ilk 11'ler dahil detaylar...

Ballkani - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde kendi sahasında Ballkani'ye 4-3 mağlup olan temsilcimiz Sivasspor, grubun 4. maçında en önemli maçına çıkıyor. Temsilcimiz deplasmanda Ballkani'inn konuğu olacağı maç öncesinde grupta yer alan Cluj, Slavia Prag dahil 4 takımında 4 puanı buluyor. Yiğidolar, deplasmanda maçı kazanarak puanını 7 yapmak istiyor. Peki maç ne zaman ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Balkani - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Balkani - Sivasspor maçı 13 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de TV 8,5'ta canlı yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Sivasspor'da 5 eksik

Temsilcimizde sakatlıkları süren Leke James, Ziya Erdal, Ahmed Musa, Samba Camara ile Fredik Ulvestad bu müsabakada forma giyemeyecek.

''Çok hırslıyız''

Sivasspor'da Erdoğan Yeşilyurt, zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Yeşilyurt, "Geçen maç yenildik ama bu maça iyi hazırlandık. Çok hırslıyız. Bu maçta tabi ki hedefimiz galibiyet. Başka bir hedefimiz yok. İnşallah istediğimiz oyunu sergileyip 3 puanı almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

''Sıradan bir takım değil''

Balkani takımını küçük ya da zayıf bir takım olarak görmediklerini söyleyen Rıza Çalımbay, "Buranın şampiyon takımı ve ligde de çok iyi giden bir takım. Balkani bana göre sıradan bir takım değil. Çok kaliteli futbolculardan kurulu ve tehlikeli bir takım" diye konuştu.

Muhtemel ilk 11'ler

Balkani: Frasheri, Dellova, Jashanica, Thaqi, Sinani, Lindon, Gripshi, Korenica, Krasniqi, Rrahmani, Cardoso

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Goutas, Aaron, Uğur, Robin, Hakan, Njie, Gradel, Saba, Yatabare

Senin için hazırladığımız haberler