Sivasspor maçı sonrası Erden Timur sessizliğini bozuyor!

Orhan Gülek
11.01.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 00:03

Galatasaray, 1-1 biten Sivasspor maçı sonrası Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un cuma günü saat 15.00'te basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Sivasspor maçı sonrası Erden Timur sessizliğini bozuyor!

AJANSSPOR - HABER

Sivasspor deplasmanında 2 puan bırakan Sarı-Kırmızılı cephede hakem Zorbay Küçük'ün kararları büyük eleştiri konusu olmuştu. Galatasaray da harekete geçti ve Başkan Vekili Erden Timur'un yarın konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Zorbay Küçük'ün kararlarına büyük eleştiri

Galatasaray, Süper Lig'in 16. hafta erteleme karşılaşmasında Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Mücadele Kerem Demirbay ve Fode Koita'nın (pen.) karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Ancak Sarı-Kırmızılı cephede karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'ün kararları büyük eleştiri konusu oldu. Cim Bom'dan da konuyla ilgili resmi açıklama geldi ve yarın Başkan Vekili Erden Timur'un basın toplantısı yapacağı duyuruldu.

İşte Galatasaray'ın Erden Timur açıklaması

İşte Cim Bom'dan yapılan açıklama 

"Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, E. Y. Sivasspor - Galatasaray maçında yaşanan hakem skandalları ve son dönemde gelişen olaylarla ilgili 12 Ocak Cuma (Yarın) saat 15.00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta basın toplantısı düzenleyecektir."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Yiğido çelmesi!
Habere Git

Erden Timur, en son Mali Kurul'da konuşmuştu

Trendyol Süper Lig’de 8. hafta tamamlanırken, Galatasaray’da Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur konuşma kararı almıştı. Timur, son dönemde ezeli rakipleri Fenerbahçe cephesinden gelen yorumlar hakkında bilgiler vermişti. Ayrıca Timur’un özellikle Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerin baskı altına alındığına dair iddiaları yalanlamıştı.

Geçen sezonki açıklamaları gündem olmuştu

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkanvekilinin geçen sezonki, “Süper Lig bittiği zaman her şeyi yayıncı kuruluş, Merkez Hakem Kurulu ve federasyon... Hepsiyle ilgili her şeyin konusu gelecek. Çünkü maalesef çok vahim durumlar var. Vahim durumları, lig bittikten sonra sonuç ne olursa olsun açıklayacağız” sözleri uzun süre tartışılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler