Sivasspor Rato ve Araujo'yu Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
13.07.2022 - 20:37 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 20:44

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Goianiense'den Wellington Rato ve Fluminense'den Michel Araujo'yu transfer etmek için harekete geçti. İşte detaylar.

Sivasspor Rato ve Araujo'yu Transfer Etmek İstiyor

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Rıza Çalımbay önderliğinde sürdüren Demir Grup Sivasspor, transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Hücum bölgesine takviyede bulunması beklenen Yiğidolar'da yönetim, Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda iki Brezilyalı ismi gündemine aldı.

Wellington Rato kiralık gelebilir

Skorer'in haberine göre Sivasspor'un gündemine gelen ilk isim Wellington Rato oldu. Atletico-Goianiense forması giyen futbolcu menacerler aracılığıyla önerildi. Kırmızı-Beyazlılar, oyuncuyla ilgili maliyet araştırması yapıyor. Geçen sezonu Japonya’da Nagasaki’de kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki futbolcunun, Sivasspor’a da kiralık olarak gelmesi gündemde.

Michel Araujo için görüşmeler devam ediyor

Sivasspor'un gündemine gelen bir diğer isim ise Michel Araujo. Haberde, Kırmızı-Beyazlılar ile Araujo'nun kulübü Fluminense arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Sivasspor'un iki oyuncuyu da transfer ederek, hazırlık kampının ikinci etabına yetiştirmeyi hedeflediği ifade edildi.

Charis Charisis'in imzalaması bekleniyor

Öte yandan orta saha için her konuda anlaşmaya varılan Atromitos’lu Charis Charisis’le de birkaç güne kadar sözleşme imzalanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler