Sivasspor Karol Angielski'yi transfer etti

Feride Kara
08.07.2022 - 16:35 | Son Güncellenme: 08.07.2022 - 17:33

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor Radomiak Radom forması giyen Polonyalı forvet oyuncusu Karol Angielski'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Sivasspor Karol Angielski'yi transfer etti

Demir Grup Sivasspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken Polonyalı forvet oyuncusu Karol Angielski'yi renklerine bağladı.

Karol Angielski kimdir?

20 Mart 1996'da Polonya'da Kielce şehrinde dünyaya gelen Karol Angielski, futbola Korona alt yapısında başladı. Ardından ülkesinde; Slask Wroclaw, Piast Gliwice, Zawisza, Olimpia Grudziadz, Wisla Plock formalarını giyen golcü futbolcu 2020 yılından beri de Radomiak forması giydi ve geçen sezon 35 maçta 18 gol kaydetti. Kariyerinde 103 maça çıkan Angielski 53 kez gol sevinci yaşadı ve 13 kez de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Sivasspor transferde atağa geçti! Hedef Gulbrandsen
Habere Git

"Çok mutluyum"

Sivasspor’da yeni transfer Polonyalı golcü futbolcu Karol Angielski, Bolu kampında kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Angielski, Sivasspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Karol Angielski, "Bu takım için sahada elimden gelenin en iyisini vererek mücadele edeceğim. Çok mutluyum" diye konuştu. Transfer sürecinde Türkiye'de daha önce oynamış arkadaşlarından bilgi aldığını söyleyen Karol, "Sivasspor için profesyonel bir kulüp olduğunu söylediler. Yeni ve güzel bir stadyumu olduğunu ifade ettiler. Kulübün her şeyi edebi ve adabınca yaptığından bahsettiler. O yüzden buraya gelirken hiçbir tereddüttüm olmadı" dedi.

"Gruplara kalmak kolay olmayacak"

Takımın bu sezon da UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğinin hatırlatılması üzerine Polonyalı futbolcu, "Gruplara kalmak kolay olmayacak. Takımımız bunu başarabilecek kapasitede. Bunu gerçekleştirebileceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler